Cesare Prandelli şokta! 17 yıl sonra...

Cesare Prandelli ile Galatasaray'da da birlikte çalışan 17 yıllık arkadaşı Giambattista Venturati, deneyimli teknik adamla yollarını ayırdı.

Cesare Prandelli şokta! 17 yıl sonra...
Cesare Prandelli şokta! 17 yıl sonra...
GİRİŞ 22.09.2015 11:02 GÜNCELLEME 22.09.2015 11:02

Galatasaray ile yollarını ayıralı bir yıla yakın bir süre olan ancak hala hiçbir takımla anlaşmayan Cesare Prandelli'ye bu boşluk pahalıya patladı. Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından sarı-kırmızılıların başına geçen, 2014-15 sezonunun başından itibaren çalıştırdığı Galatasaray ile 4 ay sonra yollarını ayıran deneyimli teknik adamın sadık yardımcısı Giambattista Venturati, İtalyan RAI televizyonunda futbol yorumculuğuna başlayan Prandelli ile yollarını ayırdığını açıkladı. 
 
17 yıl boyunca Cesare Prandelli'nin çalıştırdığı takımlarda kendisiyle birlikte yer alan, Galatasaray'da da kondisyoner olarak görev yapan Giambattista Venturati, bundan böyle Prandelli'nin ekibinde yer almayacağını duyurdu, "17 yıl sonra Prandelli'nin ekibini bırakıyorum. Değişiklik istiyorum" dedi. 

Venturati şunları söyledi:
 
"17 yıl boyunca kondisyoner olarak Prandelli ile yan yana çalıştım. Verona'dan Parma'ya, Floransa'dan İstanbul'a kadar... Milli takımda bile... Muazzam bir deneyim yaşadık. Kendisine bu yüzden müteşekkirim. Ama çok uzun yıllar aynı kadroyla çalıştıktan sonra heyecanın azalması normal. Artık kendimi sınamak ve bu işi farklı takımlarda farklı kişilerle de yapıp yapamayacağımı görmek istiyorum."