'Ne söylersem söyleyeyim beni yargılayacaklar'

Casillas, geçmişte yaptıkları ve 16 yılın ardından Real Madrid'den ayrılması ile ilgili olarak hiçbir şeyden pişman olmadığını söyledi.

'Ne söylersem söyleyeyim beni yargılayacaklar'
'Ne söylersem söyleyeyim beni yargılayacaklar'
GİRİŞ 21.09.2015 17:11 GÜNCELLEME 21.09.2015 17:11

Birçok insanın kendisine konuşması gerektiğini söylemesine rağmen kulübü incitmemek için bugüne dek sessiz kalmayı tercih ettiğini söyleyen Casillas, "Sakatlandıktan sonra hep benim hakkında konuşulduğunu fark ettim. Bu oldukça kuşku vericiydi. Belki bazıları kendi çıkarlarını düşündü" dedi.

"Yuhalanmak insanı üzüyor"

Son zamanlarda yaşananların kendisini kırdığını söyleyen İspanyol kaleci, "Büyük maçlarda takımın arkasında durulması yerine yuhalanmak insanı üzüyor" diye konuştu.

Mourinho hakkında

Mourinho ile ağız dalaşına girmekten kaçındığını ifade eden efsane kaleci, "Ne söylememiz gerekiyorsa yüz yüze söylememiz gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. Ben konuşmadığım için onun da bu konu hakkında konuşacağını sanmıyorum" dedi.

Konuşursam beni yargılarlar

Real Madrid veya başkan hakkında hiçbir kötü söz söylemediğini vurgulayan Casillas, sözlerini şöyle noktaladı:

"Bu kulüp beni eğitti ve belirli değerler aşıladı. Oradayken konuşmayıp şimdi konuşursam bu korkakça olur. Geçtiğimiz üç yılda konuşmadıysam, şimdi de konuşmayacağım. Korkmuyorum ama insanlar ne söylersem söyleyeyim beni yargılayacaklar"