Juventus'ta şok üstüne şok!

52 yıl sonra İtalya Serie A'ya en kötü başlangıcını yapan Juventus'ta, İtalyan yıldız Claudio Marchisio'nun sakatlığı nüksetti.

Juventus'ta şok üstüne şok!
Juventus'ta şok üstüne şok!
GİRİŞ 14.09.2015 15:09 GÜNCELLEME 14.09.2015 15:44

Ligin 3. haftasında Chievo'yu konuk ettiği maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak ilk puanını alabilen son 4 sezonun şampiyonu Juventus, böylelikle 1962-1963 sezonundan sonra ilk kez ligdeki ilk 3 maçı da galibiyet alamadan tamamlamış oldu.

Sezon öncesinde yaşadığı sakatlığı atlattıktan sonra Chievo maçıyla birlikte sahalara dönen Claudio Marchisio ise kötü bir gün yaşadı ve sakatlığı nüksetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayarak yerini Paul Pogba'ya bırakmak zorunda kalan ortasaha futbolcusunun, sağ üst arka adalesindeki problem nedeniyle yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Ligde 5 hafta sonra Inter ile deplasmanda oynanacak 'İtalya Derbisi'ne yetişmeye çalışacak olan 29 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City ve Sevilla randevularında da forma giyemeyecek.

Marchisio, altyapısından yetiştiği Juventus ile Temmuz ayında 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. İtalyan yıldız, geride kalan sezonda 51 resmi maçta sahaya çıkmış ve 3 gol atıp 10 da asist yapmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL