Melo ile Balotelli kapıştı!

Serie A'da Milano derbisinde Inter Milan ile karşı karşıya geldi.

GİRİŞ 14.09.2015 00:53 GÜNCELLEME 14.09.2015 01:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Roberto Mancini'in çalıştırdığı ve bu sezon transferin son gününde Cim Bom'dan ayrılan Melo ve Telles'in takımı Inter ezeli rakibi Milan'ı tek golle mağlup etti.

Maçın ilk yarısında kıran kırana bir mücadele olmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gitti.

58. dakikada ise Freddy Guarin attığı şık golle Inter'i 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin geride kalan dakikalarında Milan çok önemli pozisyonlar bulsa da skor bir kez daha değişmedi ve maçı Inter 1-0 kazandı. Maçta Felipe Melo 90 dakika forma giyerken, Alex Telles ise mücadelenin son 22 dakikasında sahadaydı.

MELO İLE BALOTELLİ KAPIŞTI

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, mücadeleye ilk 11'de başladı.

Brezilyalı oyuncu, ikinci yarıda Milanlı Mario Balotelli ile sert bir müdahale sonrası tartışma yaşadı. Balotelli, sarı kartı olan Melo'nun ihraç edilmesini istedi ancak Gianluca Rocchi Melo'ya ikinci sarı kartı vermedi.

YORUMLAR 4
  • Kosovalı 8 yıl önce Şikayet Et
    melO efendi oradaki hakemler buradaki gibi senin gibileri koruyup kollamazlar ve merak etme artık yavaş yavaş adam olacaksın. Eski italya günlerinde olduğu gibi.
    Cevapla
  • slx 8 yıl önce Şikayet Et
    orda da başladı pisliğe...
    Cevapla
  • slx 8 yıl önce Şikayet Et
    ondan bana ne ise benden Sana ne ??
    Cevapla
  • fbsk 8 yıl önce Şikayet Et
    sana ne
    Cevapla