Arda: G.Saray bana vereceği parayı...

Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, transfer iddialarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 06.08.2015 23:55 GÜNCELLEME 07.08.2015 10:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın kendisini kiralamak için girişimde bulunmadığını belirten Arda, sarı kırmızılıların kiralama bedeli olarak vereceği parayı altyapıya yatırım olarak değerlendirmesini tercih edeceğini söyledi.

Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Lassa Yılın En Sağlamları Ödül Töreni’ne katılarak Lassa ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

"MİLLİ TAKIMI FAZLA ETKİLEMEYECEK"

Barcelona’da 2016 Ocak ayına kadar forma giyemeyecek olmasının milli takımı fazla etkilemeyeceğini vurgulayan Arda, “İlk 2 milli maç için çok yansımayacak bu 6 aylık dönem. Fatih hoca da bunun için gerekli önlemi alacaktır. Benim coşkum da bu süreci olumlu atlatmamı sağlayacaktır” dedi.

"KENDİME GÜVENİYORUM"

Orta sahanın her yerinde oynayabileceğini söyleyen Arda, “Orta sahanın her yerinde oynayabilirim. Bu takımın bir parçası olamaya çalışacağım. Bunun için çalışacağım, buraya geldim ve çalışmaktan başka bir çarem yok. Takımın dişlilerinden biri olmaya çalışacağım, kendime güveniyorum” dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNA DAHA YAKINIM"

Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna her zaman yakın olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, “Şampiyonlar Ligi kupasına daha yakın olduğumu düşünüyorum tabii ki. Bu kupayı yine bu sene de kazanırız umarım. En iyi oyuncularla birlikte oynayacağım. Barcelona her zaman Avrupa’nın en büyük kupasını kazanmak için iddialıdır. Ben de bu takımın bir parçası olarak kendimi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna daha yakın hissediyorum” diye konuştu.

"O PARANIN ALTYAPIYA HARCANMASINI TERCİH EDERİM"

Galatasaray’ın 6 aylık dönem için kendisini kiralamak için girişimde bulunmadığını söyleyen yıldız futbolcu, “Galatasaray ile böyle bir konuşma olmadı. Sadece başkanımız bir sohbet arasında konuştu sanırım. Ben hiçbir zaman Galatasaray’ı böyle bir maddi sorumluluk altına sokmak istemem. Zaten bu kısa süre için ödenecek paranın altyapıya yatırılmasını tercih ederim doğrusu. Luis Enrique de takımda kalmamı istedi” dedi.

YORUMLAR 2
  • Doğrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Söylediklerin çok güzel ama Sakın kibir girmesin kalbine... Barcaya değilde Westhame transfer olsaydın Bu cümleleri kurmazdın O yüzden sen daha olmadın kardeşim Pişmeye devam. Sen bizim gururumuzsun...
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    arda kendi kendine gelin güvey olma,g.s seni istemediğini 1 ay önce söyledi,sen bu kadar konuşacağına takımına ver kendini,zaten barcada oynayacağın maç 3 ü geçmiyecek kendini takımına ver,boş boş konuşma...
    Cevapla