Son yılların en skandal kararı!

Belçika Ligi'nde oynanan Genk-Lierse maçında hakem, çizgiyi geçmeyen topa gol vererek skandal bir karara imza attı.

GİRİŞ 30.10.2014 16:52 GÜNCELLEME 30.10.2014 17:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Belçika'da oynanan Genk-Lierse maçının hakemi büyük bir skandala imza attı. Genk'in 1-0 önde olduğu maçta ev sahibi takımın attığı ikinci golü tam bir hakem hatasıydı.

Genk'li futbolcu Herve Kage'nin maçın 67. dakikasında ceza sahası dışından vurduğu sert şut üst direkten yere çarparak kalecinin kucağına düştü. Hakem topun çizgiyi geçmemesine rağmen golü verdi. Hakemin bu hatası ise son zamanlarda verilen en hatalı karar olarak değerlendirilerek ülkenin gündemine oturdu.

İşte o anlar;

YORUMLAR 11
  • antifbli 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı adam!lar şikebahçeyi savunmak için bak avrupada da hata oluyor diyorlar.ama bişeyi kaçırıyorlar avrupada hata oluyor.Türkiyedeki gibi şikeden ceza almış takımın kuklası olan hakemler yok...
    Cevapla
  • özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    agzı nızdan fenerbahçe düşmüyor çatlayın ve galatasarayın 2 gölünede bakın..
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    o na hata mı diyorsunuz. bizim ülkede adam?(arif) rakip futbolcudan 3 metre ötede kendini yere bırakıyor. bizim hakemler penaltı veriyor.
    Cevapla
  • BAZI KİŞİLERİN 9 yıl önce Şikayet Et
    FB LEHİNE ÇOK FAZLA HAKEM HATASI OLDUĞU YÖNÜNDE YAZILARI VAR BİR DE TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜN DAHA FAZLA FB ALEYHİNE YAPILAN HAKEM HATALARI VAR!!! O SENELER DE ŞAMPİYON OLAN TAKIM CİNCON!! HİÇ İŞİNİZE GELMEZ BUNU KABUL ETMEK DEĞİL Mİ!!!?
    Cevapla
  • fatih erdoğmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    buda bişeymi fenerin o meşhur konya maçında Anelka hem elle hem faul yaparak gol atmıştı sonra aynısını nobre yapmış,sonra şike yaptı diye bütün dünya ceza verdide bizim fenerasyon sahaya yansımadı demişti,sonra aziz yıldırım özellikle kadıköyde hakemleri her maç tehdit ederek gunnes rekorlar kitabına girmeye hak kazanmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle