Uğur Demirok: F.Bahçe'nin 2 pozisyonu var biri gol

Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Uğur Demirok, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Uğur Demirok: F.Bahçe'nin 2 pozisyonu var biri gol
Uğur Demirok: F.Bahçe'nin 2 pozisyonu var biri gol
GİRİŞ 16.09.2018 23:11 GÜNCELLEME 16.09.2018 23:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor'da defans oyuncusu Uğur Demirok, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe2Ye karşı az pozisyon verdiklerini belirten Uğur Demirok, "0-0'ken çok gol pozisyonuna girdik, çok kaçırdık. Bütün her şeyi yaptık kazanmak için ama olmadı. Fenerbahçe'nin bir pozisyonu var. Diğer pozisyon gol oldu zaten.Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, onların desteği bizler için çok önemli" dedi.

"BÖYLE OYNA, YENİL, YİNE ALKIŞLANIRSIN"

Konyasporlu taraftarların maç sonunda mağlubiyete rağmen alkışladığını söyleyen başarılı savunmacı, "Tüm Türkiye gördü, böyle oynayıp kaybedince taraftarın alkışladığını. Teşekkür ediyoruz. böyle oynarsak çok az maç kaybederiz. Bu şekilde devam edersek, iyi yerlere geleceğimize inanıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • siyasetsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    bal yapmayan arı gibidir Konya şansı yaver giderse kimseye bakmaz ama dünkü gibi birde şans tutmazsa üst üste pozisyon harcar ve rezil olur. fenermi bildiğiniz eski fener sadece adı var balllı yani.
    Cevapla
  • FeBeLi 5 yıl önce Şikayet Et
    E, ne diyorsun yani???? Kaçırdıklarınız kadar, yorumun var...
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben sahada feneri göremedim.. sanki 2. Lig takımı idi.. Yine hakem çevirdi işi fenere.. yoksa Bunu da kaybedecektik.. Konya zaten bize ters yapan bir takım..
    Cevapla
  • Fenerbahceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakem mi hizli paslastirdi hakem mi pozisyona soktu hakem mi oyuna eljif i aldi hakem mi golu attirdi bos bos konusup durmayin hasedinizden catlayacaksiniz
    Cevapla
  • ahmet yüce 5 yıl önce Şikayet Et
    sizinde bir net
    Cevapla
  • F.d 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oynadınız be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle