Uğur Demirok imzayı attı!

Trabzonspor'la yollarını ayıran Uğur Demirok, Atiker Konyaspor'la sözleşme imzaladı.

Uğur Demirok imzayı attı!
Uğur Demirok imzayı attı!
GİRİŞ 02.07.2018 15:44 GÜNCELLEME 02.07.2018 16:16

Atiker Konyaspor ilk transferini Uğur Demirok ile gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine İkinci Başkan Selçuk Aksoy, As Başkan Osman Koçak ve Uğur Demirok katıldı.

Yeni transfer Uğur Demirok “Hedefleri olan bir takıma geldim, burayı tercih etmemdeki en büyük etken buydu. Daha önce de Avrupa Ligi’nde oynamış, müzesinde kupalar bulunan bir takım Atiker Konyaspor. Belki geçtiğimiz sezon ligi hak etmediği bir yerde bitirdi ama önümüzdeki seneler tekrar Avrupa’yı hedefleyen bir takım olduğu için ben de buna katkı yapmaya geldim. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparım ve her iki taraf için de hayırlı olur.

ANADOLU’DA BÖYLE TARAFTAR BULMAK ZOR

Konyaspor’un çok büyük ve güzel bir taraftar topluluğu var. Anadolu kulüpleri için belki böyle taraftar bulmak zor oluyor ama bunu stadıyla taraftarıyla şehriyle herkese gösterdiler. Milli Takım’a verdiği destekler de herkes gördü zaten. Takımımıza da şu anda en büyük destek taraftarımız. Taraftar olduğu sürece Konyaspor başarılı olmaya devam edecektir. Hep Avrupa yolunda ilerlemek ve ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Taraftarımız bizi her maç desteklesin, yanımızda olsunlar gerekeni biz sahada yaparız zaten” şeklinde konuştu. 

Uğur Demirok Atiker Konyaspor’umuzda 15 numaralı formayı giyecek.