Konyaspor'da başkan belli oldu!

Konyaspor Seçimli Genel Kurulu'nda 95 oy alan Hilmi Kulluk, Konyaspor'un yeni başkanı oldu.

Konyaspor'da başkan belli oldu!
Konyaspor'da başkan belli oldu!
GİRİŞ 08.06.2018 18:54 GÜNCELLEME 08.06.2018 19:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konyaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Hilmi Kulluk getirildi. 

Konya'da bir otelde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, Genel Kurul Divan Başkanlığı'na oy çokluğuyla Mehmet Baykan seçildi. 

Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları ile mali raporların okunup ibra edilmesinin ardından kulüp tüzüğünde yapılan değişiklikler hakkında üyelere bilgi verildi. Daha sonra tüzük değişikliği kabul edildi.

Yılmaz: "Takımı huzur içinde devredeceğiz"

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Fatih Yılmaz, Konyaspor yönetimine katıldığı dönemde kulübün 20 milyon avro borcunun olduğunu, şu anda borcun 5 milyon avro civarına geldiğini söyledi.

Kulübün iyi bir seviyede olduğunu belirten Yılmaz, "Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı aldık. Aynı zamanda altyapıda da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bundan 3-5 yıl sonra Konyaspor'un sırtı yere gelmeyecek ve as takımın oyuncuları altyapıdan çıkacaktır. Biz yönetim olarak yüreğimizi ortaya koyduk ve takımı ligden düşürmedik. Takımı huzur içinde devredeceğiz." diye konuştu. 

Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk'un başkanlık için yarıştığı genel kurulda, 178 delege oy kullandı. Hilmi Kulluk 95 oy alarak başkan seçildi. Adaylardan Zeki Çimen 58 oy alırken Mustafa Oral 22 oyda kaldı. Kullanılan 3 oyun da geçersiz olduğu öğrenildi.

Başkanlığa seçilen Kulluk, yaptığı konuşmada, "Bundan sonra Konyaspor için elimden gelen her şeyi yapacağım. Herkese teşekkür ederim." ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 6
  • Konya 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplam 190 delege varmış..hahaha..10 gelmemiş katılım 180 yani 90 oyla bile seçilebilir.. ilkokullarda bile sınıf başkanı seçmek bu kadar basit kolay olmuyor.. nasıl bir yapiymis bu böyle.. körler sağırlar bir birini ağırlar hesabı bir yapı galiba.. Konya'ya yakışmamış tüzük değişikliği yapılıp Konyasporun tarihine adına yakışır bir delege yapısı oluşturulmalı.. ülkemizde toplu vekil transferini daha yeni gördük,basit bir delege topluluğunu ele geçirmek çok zor olmasa gerek
    Cevapla
  • tayar23 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar para saymayi bilmiyor yada dalga geciyorlar oy sayısına bak birde burca
    Cevapla
  • Ksk 5 yıl önce Şikayet Et
    95 oy masallah
    Cevapla
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    95 kisinin elindemi milyon dolarlkk takim.enaz 5-10 bin oy kullanilmali
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    3 milyonluk şehrin takımını 95 oyla ele geçirebiliyorsan komedi.. nasıl bir delege yapisiymis bu böyle..belki adam haketmistir aozum ona degil delege yapısına
    Cevapla
  • Kongel 5 yıl önce Şikayet Et
    Konyada futbol onemli degil kuzum onemli olana ehrmmiyet veririz iste 95 kisi ancak cikmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle