Başkan resmen açıkladı! 'Ömür boyu men kararı'

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Başkan resmen açıkladı! 'Ömür boyu men kararı'
Başkan resmen açıkladı! 'Ömür boyu men kararı'
GİRİŞ 10.08.2017 15:10 GÜNCELLEME 10.08.2017 15:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

 A Spor’un sorularını yanıtlayan Şan, Süper Kupa maçında yaşanan olaylar hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Şan’ın açıklamaları şu şekilde:

"Dursun Başkan bütün kulüplerin oyuyla seçildi. Zor bir göreve soyundu. Kulüpler Birliği’nde görevini layıkıyla götürecek."

"Fikret Orman ile eskiden gelen bir dostluğumuz var. Futbolun sahada kalmasını istiyoruz. Taraftarların sebep olduğu olaylarla ilgili görüşmeler yapıldı ve tedbirler alındı. İlgili şahsın bir daha Konyaspor maçlarını izleyemesin diye ömür boyu men kararı aldık. Diğerleri için de en sert tedbirleri alacağız."

"Emniyet güçleri tarafından da tedbir alınması gerekirdi. Maçtan önce de bir şeyler yaşanmıştı. Kimse kimseyi suçlamasın. Suçlular cezalandırılsın. Biz gereken tedbiri alacağız. Yılların ihmalini ve cezayı Konyaspor’a kimse kesmesin. Herhalde cezalar açıklanacaktır."

"Lig başlıyor. Lige dönmemiz lazım. Onun hazırlıklarını yaptık. Sportif başarının bile keyfine varamadık. Bu gölgelemeye rağmen taraftarlarımız rahat olsun. Birileri durumdan vazife çıkarmasın. Tasvip etmiyoruz. Hak edilen cezalar çekilecektir. Adaletin tecelli etmesini bekliyorum."

YORUMLAR 12
  • Macit 6 yıl önce Şikayet Et
    Sosyoekonomik, sosyopsikolojik, sosyo....jikjik sorunları inceleyip önlemlerini alırsınız.Bu stadyum terörü yeni başlamadı .Ayrıca İngilterede maç öncesi kavga için hazırlık yapan gruplarda sosyo...jiği yüksek insanlarda var.Çare için önce (mecazen söylüyorum) :Vurdu mu ses getirecek kanunlar ve devlet.Yapan yaptığına pişman edilmeli.Sonra sosyosu halledilir.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar toplumda bastırılmış öfke patlamalarının bir sonucudur.Toplumu besleyen,geren sosyoekonomik sorunlar spor ile dışa vurulmuştur. Sizler sosyolojik sebepler derinliğine inmedikçe bu olaylar sürekli başka başka şekillerde tezahür eder.Elinde bıçak ile sahaya inen kişiyi birey olarak ele alıp inceleyin az çok Türkiye'nin çetelesini ortaya çıkarırsınız,eğitim ve gelişmişlik seviyemizi ortaya çıkarırsınız.
    Cevapla
  • Karaalioglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece müsabaka ile bitmesin iş. Adam yaralamaya kasıtla dava açılsın. Uğraşsın dursun. Bakalım millet bir daha cesaret edip bir şey atabiliyor mu? Atan da zaten cezayı göze almıştır. Orası ayrı.
    Cevapla
  • bostan bekcisi 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen destekliyorum.
    Cevapla
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu basimizda birsürü dert varken uğraştığımız seylere bak ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle