Aykut Kocaman'dan şok eden sözler!

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, farklı Beşiktaş mağlubiyetinin ardından sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.02.2017 22:26 GÜNCELLEME 03.02.2017 00:54
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'a 5-1 mağlup oldukları maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

'MESLEĞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALACAĞIM'

Kocaman maçın ardından yaptığı açıklamalarda, ''Skor tabii ki ağır. Son dönemlerimizdeki skor kalitemize uymayan bir sonuç oldu. Kaybetme ihtimalimiz yüksek gözüküyordu. İlk gol öncesi net faul. Penaltımız verilmiyor, çok net el var; ikinci golde net faul var. Peki biz nasıl oyunu çevireceğiz? Tam bir hakem faciası yaşadık. Böylesine zayıf hakemler yüzünden mesleğimi erken bırakmak zorunda kalacağım.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 85
  • Hakki hakyemez 7 yıl önce Şikayet Et
    Hoca hoca bilmiyorsan birak boş boş konusma bundan sonra boyle....
    Cevapla
  • yener 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerdeyken verilen beleş penaltılara,uzatılan dakikalara rakibe verilen kartlara ses çıkarmıyordun,anadolu takımına gelince öğrendin adaletsizlikleri.
    Cevapla
  • alican 7 yıl önce Şikayet Et
    aynı aziz yıldırım üslubundan konuşuyor,yenilgi sonrası kılıf arıyor,iyi bak bakalım penaltımı ezbere konuşuyorsun,top dizinden gidiyor aykut efendi,yok gol öncesi faul var,bahanençok,önce takımında suçu ara,bahane. değil.
    Cevapla
  • HASAN HÜSEYİN 7 yıl önce Şikayet Et
    maçtan sonra görüntüleri izlemedi herhalde penaltı yok
    Cevapla
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler çok formsuz. Bu kadar da olmaz. Her takım risk altında. Bu nasıl hakemlik abi! Gördüğünüzü çalın yav! Bu maç özelinde söylemiyorum genel olarak durum bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle