Özdilek başarı sürecini anlattı
Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde bulunan Antalyaspor'da, teknik direktör Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig'de 30 puanla ve maç fazlasıyla lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde bulunan Antalyaspor'da, teknik direktör Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu. Geçen seneki başarısızlıktan sonra kendilerini irdelediklerini belirten çalıştırıcı, birlikteliğin başarı getirdiğini söyledi. İşte Özdilek'in sözleri:
"Aslında bu 5 yıllık planlamanın 5. yılında ortaya çıkan bir tablo. 4 yıldır kötü bir süreçten geliyoruz. Bugün de zirveyi zorlayan bir Antalyaspor. Doğru bir süreci doğru yöneterek bugünlere geldik. Geçen ene yaşadıklarımız bize ders oldu. Çok enteresan bir sezon yaşandı. İnsanlar zihinsel olarak yıprandı. Son 6 haftada 4 puan alıp bir anda cadı kazanının içinde bulduk kendimizi. Bunu hak etmedik ama ciddiyeti kaybetmemek önemli. Sonradan kendimizi irdeledik, kulüp ve oyuncu olarak."
"Futbol içinde baskıyla yaşamayı öğrenmelisiniz. Başkanla geçen seneki durumu medeni bir şekilde tartıştık. Güvensizlik bir ortamı yoktu. Bunu hissettim. Çok samimiydik. Başkan teknik adam ilişkisinden çok arkadaş ilişkisi var aramızda."
(ligtv)