Eto'o bunu beklemiyordu! Sahaya çıkarken...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayan Konyaspor'un Kamerun'lu yıldızı Eto'ya Antalyaspor tribünlerinden tepki vardı.

GİRİŞ 15.04.2018 16:13 GÜNCELLEME 15.04.2018 17:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'dan ayrılıp ara transfer döneminde Atiker Konyaspor'a geçen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, eski takımıyla oynayacağı Antalya'daki karşılaşma öncesinde protesto edildi.

Antalyasporlu bir grup taraftar, tabutla geldikleri Antalya Stadı önünde temsili cenaze namazı kılıp, Eto'o'ya tepki gösterdi. Taraftarlardan ikisinin din görevlisi kıyafeti giydiği, ikisinin de Konyaspor formalı Eto'o'nun fotoğraflarını taşıdığı görüldü.

 

 

Antalyaspor için dua eden taraftarlar, "Konya kümeye" şeklinde slogan attı. Kırmızı-beyazlı taraftarlardan bazılarının havaya banknot attığı gözlendi.

Bu arada Eto'o, müsabaka öncesi ısınmak için sahaya çıktığında bir grup Antalyaspor taraftarı protestoda bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Bir Dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Eto'o Ligin ilk yarısında Antalya'da oynamasaydı Antalya şimdi ligden düşmeyi garantilemişti. O kadar ipten aldı tek başına maçlar aldı şimdi ayrıldı diye kötü oldu. Demekki neymiş Antalyaspor taraftarı Nankörmüş
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik
    Cevapla
  • kırşehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    para olmasaydı dünya yıldızı antalyaya babasının hayrınamı geldi oynadı size geldigi gibi başka takımada gider para icin
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    adam klubu satin alir
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Üç beş ergen cahil çıkmış saçmalamış bunlara yorum yapmaya dahi değmez , şüphesizki bu alayın cezasını Allahın huzırunda verecekler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle