Yıllık ücreti öğrenilince ortalık karıştı!

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samir Nasri'nin, yıllık 7 milyon Euro kazandığı bilgisi kulislere bomba gibi düştü.

Yıllık ücreti öğrenilince ortalık karıştı!
Yıllık ücreti öğrenilince ortalık karıştı!
GİRİŞ 07.10.2017 13:15 GÜNCELLEME 07.10.2017 13:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sezon başında Samuel Eto'o krizi ile sarsılan, daha sonra Rıza Çalımbay'ı takımın başından gönderen Antalyaspor'da, şimdi de Samir Nasri'nin aldığı ücret gündem oldu.

Fransız oyuncunun kamuoyuna açıklanan ücretinin 4 milyon Euro olmasına rağmen, açıktan aldığı parayla yıllık ücretinin 7 milyon Euro'ya kadar yükseldiği konuşuluyor.

İDMANDA RIZA ÇALIMBAY İLE TARTIŞMA

Yıldız oyuncunun hem aldığı yüksek ücret hem de idmanlardaki umursamaz havası ise takım içinde rahatsızlığa sebep oluyor. 

Nasri'nin, Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanlarda, hocanın verdiği taktiksel direktiflerine, 'Burada ben istediğim gibi davranırım. İstediğim hareketi, istediğim şekilde yaparım' diye karşı çıktığı ve yaşanan bu gelişmelerin de Rıza Hocanın takımdaki sonunu getirdiği iddia ediliyor.

Bu arada sezon başında Galatasaray'da da gündeme gelen Nasri, yıllık 6 milyon euro talip etmişti.

YORUMLAR 20
  • imran 6 yıl önce Şikayet Et
    7 milyonmu sadece . topa tekme , adama celme , bide burun kulak kafada vuruyor ici hava dolu cembere. az bence .yardim kampanyasi baslatalim..
    Cevapla
  • Majani 6 yıl önce Şikayet Et
    Isci asgari ücrete kufrettirilerek çalıştırılir elin fransizina bu kadar para verilir sonra oynatilip oynatmama noktaaiyla halk uyutulur
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden devletten vergi indirimi istiyor kulüplerki yabanci oyuncudan biraz vergi alirsin olur biter Nerde ulke dusunen kulup yoneticileri
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci sayisi hatirlarim eskiden ucdu adi buyuk kuluplerimiz allem etti kallem etti bugunleri gorduk üç arti bir vardi yedek kulübesindede bir tane yabanci vardi Vay benim sporcuma yazik cok yazik
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Fazla iddialarının olmadığını bilmelerine rağmen bu paraları harcamaları biraz israf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle