Rıza Çalımbay'dan Nasri açıklaması! 'Gerginlik...'

Antalyasporlu Samir Nasri, Galatasaray maçının kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Nasri'nin sakatlığından dolayı kadroda yer almadığını söyledi.

Rıza Çalımbay'dan Nasri açıklaması! 'Gerginlik...'
Rıza Çalımbay'dan Nasri açıklaması! 'Gerginlik...'
GİRİŞ 10.09.2017 19:41 GÜNCELLEME 10.09.2017 19:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Antalyaspor'da sıcak bir gelişme yaşandı. Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Akdeniz ekibinin flaş transferi Samir Nasri'yi maç kadrosuna almadı.

Samir Nasri, hafta içinde hafif sakatlığını bahane ederek idmanı erken bitirmek isteyince teknik direktör Rıza Çalımbay’la ufak bir gerilim yaşamıştı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise Nasri'nin sakatlığından dolayı kadroda yer almadığını söyledi. Çalımbay şu ifadeleri kullandı: "Nasri 2 gün antrenmana çıkmadı, ondan sonra tek antrenmana çıktı. Sonra kasığında bir problem olduğunu söyledi. Nasri'de ufak bir yırtık çıktı, öyle bir gerginlik yok. Oynamayı çok istiyordu, maalesef o yırtıktan dolayı oynatamadık. Nasri futbolu çok seven bir arkadaşımız. Bir türlü tam kadroyla çıkamadık. Bunlar bizim sıkıntılı günlerimiz, aşacağız."

Öte yandan, Antalyaspor'un Roma'dan transfer ettiği William Vainqueur, Galatasaray maçı öncesi yedek kulübesinde yer aldı.

YORUMLAR 2
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    transfer olduğu zaman söylemiştim problemli saygısız oyuncu diye city.arsenal.sevilla.hiç bir kulüpte sevilmedi fransa millitakımından bile men edildi
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Antalyasporda ortalik karisti :-))
    Cevapla