Antalyaspor Başkanı resmen açıkladı! 'Eto'o...'

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Eto'o'yu satmayı düşünmüyoruz. Kendisi 'Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorum' dedi" diye konuştu.

Antalyaspor Başkanı resmen açıkladı! 'Eto'o...'
Antalyaspor Başkanı resmen açıkladı! 'Eto'o...'
GİRİŞ 05.06.2017 14:18 GÜNCELLEME 05.06.2017 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile Asbaşkan Bora Terzioğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi'nde düzenlenen toplantıda Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nu değerlendirdi. Göreve bu sezon başladıklarını ve kısa sürede başarılı olduklarını anlatan Öztürk, lige kötü başladıktan sonra maçlar kazanarak hedeflerinin Avrupa kupasına katılmaya kadar yükseldiğini dile getirdi. Ligi 5'nci bitirerek büyük başarı yakaladıklarını vurgulayan Öztürk, Avrupa'ya gidememelerine rağmen bu sezon taraftar, yönetim, takım kenetlenmesinin altyapısını çok iyi oluşturduklarını söyledi.

"ETO'O TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORUM' DEDİ"

Eto'o hakkında transfer söylentileri hakkında soruya ise Öztürk, "Eto'o'yu satmayı düşünmüyoruz. Kendisiyle de görüştük. Kendisi 'Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorum' dedi. Doğru şartlar olursa sözleşme yenilemesi olabilir. Bu Antalyaspor'a katacaklarıyla belli olur. Oyuncumuzla sezon başında sıkıntılı dönem geçirdik. Eto'o takım için çok önemli ve burada kendisiyle kimyamız çok iyi oturdu" dedi.

EMRE MOR SORUSU

Gazetecilerin "Emre Mor'u transfer etmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna Öztürk, "Tek tek oyuncu hakkında konuşmak istemiyorum. Transfer edeceklerimiz de çok kariyerli oyuncu da çok kariyeri olmayıp performans beklentimiz yüksek oyuncu da var" dedi.

Öztürk, takımda kiralık olarak forma giyen Drole'nin kulübüyle görüşüp, bonservisini almayı istediklerini dile getirdi. Öztürk, futbolcunun 1.7 milyon Euro bonservis bedelinin yüksek olduğunu ve kulübüyle görüşmelerin devam ettiğini anlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • bjk56 6 yıl önce Şikayet Et
    he he bekle sen ömrün yetermi yüzyıl sonra nile zor
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir halt yapamaz. Antalya'da harcansın dursun.Beşiktaş'a burun kıvırmayacaktı.
    Cevapla