Resmen açıklandı! Kerim Frei bombası

Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Beşiktaşlı Kerim Frei ve Galatasaraylı Salih Dursun ile görüştüklerini açıkladı.

Resmen açıklandı! Kerim Frei bombası
Resmen açıklandı! Kerim Frei bombası
GİRİŞ 20.12.2016 12:34 GÜNCELLEME 20.12.2016 12:34

Takıma 3 ya da 4 transfer yapacaklarını ifade eden Bora Terzioğlu, Beşiktaşlı Kerim Frei ve Galatasaraylı Salih Dursun ile görüştüklerini ancak Brezilya’dan da ses getirecek bir transfer yapma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Terzioğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Takımımızın 3-4 oyuncuya teknik heyet tarafından ihtiyaç olduğu söylendi. Biz ilk 8’i belki de ilk 5’i hedeflemek istiyoruz. O yüzden güzel transferler olacak. Doğrudan ikinci yarı takımın içerisine monte edilecek ve oynayacak transferler olacak. Bunları zaman içerisine açıklayacağız. Yabancı sayımız biraz fazla ama yabancı transferi olacak kesinlikle. Beşiktaşlı Kerim Frei, Galatasaraylı Salih Dursun, Antalyaspor’un gündeminde olan oyuncular. Bunlar da netleştiği zaman paylaşacağız. Brezilya’dan da büyük bir ihtimalle transferimiz olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncu her iki kanatta forma giyebiliyor. Bu oyuncuyu transfer ettiğimizde ses getireceğine inanıyoruz.”