Rıza Çalımbay: Oynamak istese de oynatmam!

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçında hedeflerinin mutlak puan ya da puanlar olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay: Oynamak istese de oynatmam!
Rıza Çalımbay: Oynamak istese de oynatmam!
GİRİŞ 17.11.2016 12:18 GÜNCELLEME 17.11.2016 12:18

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam, ligde oynayacakları 6 maçın çok önemli olduğunu ancak ilk hedeflerinin Trabzonspor maçından puan ya da puanlar almak olduğunu dile getirdi.

“Emre Güral Trabzonspor maçına yetişse de ben oynatmam”

Emre Güral ve Samuel Eto’o’nun sakatlıkları hakkında da açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bu hafta Emre Güral’dan umudum yok. Oynayacağına çok kanaat vermiyorum. Doktor geldi Emre ile ilgili bir şey söyledi. Emre yetişse de ben oynatmam. Geldiğimden beri takımla hiç antrenmana çıkmadı. Benim aç adama ihtiyacım var. Takımla hiç çalışmamış adama ihtiyacım yok. Eto’o’nun yurt dışından gelen MR’ları hiç iç açıcı değil. Maça yetişmeyecek ama keşke yetişse. Takımla iyi bir hava yakalamıştı. Zaman zaman böyle şeyler oluyor. Onun yerine başka arkadaşlar olacak. Bana da hazır adamlar lazım. Trabzon’a biz kıran kırana bir maça gidiyoruz. Bize orada kıran kırana mücadele edecek adamlar lazım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL