Eto'o fena patladı! 'Siyahi olduğum için...'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, gündemdeki konularla ilgili bir açıklama yaparken, Eto'o da başkana cevap verdi.

Eto'o fena patladı! 'Siyahi olduğum için...'
Eto'o fena patladı! 'Siyahi olduğum için...'
GİRİŞ 20.09.2016 16:35 GÜNCELLEME 21.09.2016 07:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sezona kötü başlayan Antalyaspor'da, başkan Ali Şafak Öztürk ile dünyaca ünlü Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o arasındaki gerilim iyice tırmandı.

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıya katılan başkan Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında düşüş olduğunu ifade ederek, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek" dedi.

Antalyaspor Başkanı'ın bu sözlerinin ardından Samuel Eto'o da resmi İnstagram hesabından çok sert bir açıklama yaptı. Kamerunlu futbolcu, Türkçe yazıda şu ifadeleri kullandı:

"Hatırlatma... Bilemiyorum; belkide bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim.

Futbolda 18. yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyuncada işimi her zaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmaya da devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor.

Buradan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. "Bazıları", "bazılarını" adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalarda...

Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez..."

YORUMLAR 15
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz insanların rengine bakmayız inançlarına bakarız
    Cevapla
  • reyis dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    eto böyle konuşarak kendini karart mış. vesselam.
    Cevapla
  • Ftm 7 yıl önce Şikayet Et
    Lenn oğlum bizde öyle şeyler olmaz lafı dikkat et bence..
    Cevapla
  • üç kuruş 7 yıl önce Şikayet Et
    eto olayları çarpıtıyor. artık nerden öğrenmişse bir suç işlediğinde hata yaptığında yada kötü futbol oynadığında birileri tarafından eleştirilince; hemen ben siyahi futbolcu olduğum için eziliyorum ayrımcılığa uğruyorum felan demeye başlıyor.ama türkiyede yemez burda böyle olaylar olmaz hatta burda beyaz futbolcular ezilir, ayrımcılık yapılır.
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    bazlarınn aksine ben kıvırmycam bizim ülkemizde ırkçılk vardır bir kısım kürtçülük yaparken bir kısım türkçülük yapar bir kısım gizli ermenicilik yapar... zenci insanlara karşı pekte ırkçılık yoktur... ben kendi adıma konuşym ırkçılık ypaam ypmamaya çalışırım ve buna dikkat ederim insan insandır insan et parçası değildir ruhu vardır... ALLAH yarattı hepimizi eşitiz biz... lütfen bu tür şeyler yapmayın
    Cevapla
  • Siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen evvela ırkçılığın ne olduğunu bil.Bu ulkede kürt bakkaldan türk,türk bakkaldan kürt alışveriş yapıyorsa burada ırkçılik yoktur.Bilmeden fikir sahibi olmayın.Git afrikaya bak beyazin bindiği otobüse siyah binemez.ırkçılık budur.Bu ülkede herkes aynı otobüse de minibüse de biniyor.Nankorlük başka ırkçilık başka.ögren ögren sonra yorum yap.çok var senden.bir bitin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle