Yeni başkanın ilk bombası; Ertuğrul Sağlam

Kongre sürecine giren ve bu nedenle hoca konusunda belirsizlik yaşayan Antalyaspor’da teknik direktör Jose Morais’in gitme ihtimali yüksek.

Yeni başkanın ilk bombası; Ertuğrul Sağlam
Yeni başkanın ilk bombası; Ertuğrul Sağlam
GİRİŞ 13.06.2016 10:29 GÜNCELLEME 13.06.2016 10:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kongre sürecine giren ve bu nedenle hoca konusunda belirsizlik yaşayan Antalyaspor’da teknik direktör Jose Morais’in gitme ihtimali son derece yüksek.
 
Kariyerine ülkesi Portekiz’de devam etmeyi planladığı öğrenilen Jose Morais’in durumu kongre sonrası belli olacak.
 
Başkan seçilmesine kesin gözle bakılan Ali Şafak Öztürk’ün, tecrübeli hocayla yollarını ayırıp getirmeyi planladığı isim belli: Ertuğrul Sağlam.
 
Edinilen bilgiye göre İstanbul’da Sağlam ile bir görüşme yapan Öztürk’ün prensip olarak el sıkıştığı ve deneyimli hocanın çalışmalara başladığı öğrenildi.
 

YORUMLAR 4
  • ender 9 yıl önce Şikayet Et
    eskişehirin düştüğü sene neden çok istisna değil??
    Cevapla
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    ona bakarsan bursa'yı kim şampiyon yaptı?
    Cevapla
  • süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bursanın şampiyon olduğu dönem çok istisna bir dönemdi.
    Cevapla
  • süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu,Ertuğrul Sağlam ile birlikte Antalyaspor için düşme sürecinin başlangıcı olabilir.(Eskişehirsporun küme düşme sürecinin müsebbibi Ertuğrul Sağlam değilmidir?)
    Cevapla