Jose Morais beyin kanaması geçirdi!

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındı.

Jose Morais beyin kanaması geçirdi!
Jose Morais beyin kanaması geçirdi!
GİRİŞ 03.02.2016 17:55 GÜNCELLEME 03.02.2016 20:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle özel hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan kontrollerde Portekizli teknik adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Morais'in tedavisi burada devam ediyor. Morais'in bilincinin açık olduğu ve üniversite hastanesinde özel odada tedavisinin sürdüğü kaydedildi.



'HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ AMA MİNİMAL'

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve takım kaptanı Samuel Eto'o ile birlikte basına bilgi verdi. Prof. Dr. Akyüz, Portekizli teknik adamın antrenman sırasında şiddetli baş ağrısı geçirmesi sonucu acil serviste yapılan tetkikte beyin kanaması tespit edildiğini anlattı. Morais'in anjiyografisinde damarsal patoloji saptanmadığını vurgulayan Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Portekizli teknik adamın müsaade altında tutulduğunu belirtti. Prof. Dr. Akyüz, "Kendisi yaklaşık 1 hafta misafirimiz. 'Hayat tehlikesi yok' diyemeyiz ama minimal. Spor yaşamı açısından sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi.



FENERBAHÇE MAÇINI KONUŞMAMIZ ÇOK YANLIŞ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de Morais'e acil şifalar diledi. Portekizli teknik adamın beyin kanamasının kesinleştiğini aktaran Gencer, "Yarınki anjiyografisinde umarım ciddi bir şey olmadığı ortaya çıkar ve bizi sevindirir" diye konuştu. Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçında takımın başında kimin sahaya çıkacağı yönündeki soruya ise "Şu anda Fenerbahçe maçını konuşmamız çok yanlış" diye yanıt verdi.

Hastanede Morais'i ziyaret eden ve üzgün olduğu gözlenen Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ise "Biran önce aramıza dönmesini diliyorum" dedi. Morais'in beyin kanaması geçirdiğini duyan bir grup Antalyaspor taraftarı da hastaneye geldi. Basın toplantısının ardından Gencer ile kulübün asbaşkanı Ali İhsan Sav bazı taraftarlarla kısa süre görüştü.

YORUMLAR 5
  • şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ederseniz fener hep hocasız takımlara karşı oynuyor şanslı yani isterseniz bie bakın kaç hocasız takıma karşı oynamış
    Cevapla
  • Ali07 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamı ruhsuz topcular bu hale getirdi
    Cevapla
  • kahtali 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim safi sifatiyla sifa versin insallah
    Cevapla
  • Mehmet.A 9 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun tez zamanda iyileşmesi ümidiyle
    Cevapla
  • abidin 9 yıl önce Şikayet Et
    antalyaspor ve jose hocaya..gaziantep ten.. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ..
    Cevapla