'Beni Antalyaspor'a transfer et para alamıyorum!'

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Antalya şubesini ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

'Beni Antalyaspor'a transfer et para alamıyorum!'
'Beni Antalyaspor'a transfer et para alamıyorum!'
GİRİŞ 03.02.2016 16:14 GÜNCELLEME 03.02.2016 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulübü 40 milyon lira borçla devraldıklarını, küme düşüp tekrar Süper Lige çıktıklarını hatırlatan Gencer, haziran ayından bu yana yönetimin yarattığı parayla 70 milyon lira ödeme yaptıklarını belirtti. 

Gültekin Gencer, toplam banka kredi borçlarının da 21 milyon lira olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: 

"Bugün Süper Lig'e ayak bastı parasının 25 milyon olduğu bir yerde 21 milyon borç, kabul ediliyorsa bir şey söylemeyeceğim. Sadece Bursasspor'un banka borcu 140 milyon lira. Torku Konyaspor maçından sonra, Konyasporlu futbolcunun Eto'o'ya 'Beni transfer et Antalyaspor'a. Dört aydır para alamıyorum' dediğini biliyoruz. Mevcut kadromuzun tamamının, 31 Aralık 2015 tarihi itibarıyla kulüpten 1 lira alacakları yok. Hiçbir yerden yardım almaksızın, sadece 10 gün içinde ödediğimiz para 6 milyon lira. Bütün futbolcular da bunu biliyor. Parasını alamayan birkaç futbolcu varsa, transferleri netleşmediği içindir. Gidip gitmeyecekleri belli olmadığı için. Sezon sonuna kadar da bize lazım olan para taş çatlasa 25 milyon lira. Önümüzdeki dönemde toplam 45 milyon lira gelir elde edersek, kafa kafaya gireriz."

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük yıldız futbolcu olduğunu öne süren Gencer, takımın bu sayede dünya takımı olduğunu belirtti. Bugün Türkiye ve dünyadaki transferlerde Antalyaspor'un adının akla geldiğini belirten Gencer, buna karşın Eto'o'nun reklamını iyi yapamadıklarını, hala reklamlarda Drogba'nın oynatıldığını ifade etti. 

YORUMLAR 4
  • Belcika Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Dunya takimi mi, kume dusecekler az kalsin haberi yok sanirim?
    Cevapla
  • KONYA 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani Antalyaspor u bir ay içinde iki kere yenersen başkanıda neyapacağını şaşırıyor demekki. Maçtan sonra (okadar para harcadık, Eto'o yu getirdik ama böyle taraftarımız yok) diyen kişi şimdi çamur atıyor. MAÇ sahada kazanılır, lafla olmuyor vesselâm.
    Cevapla
  • arda turan 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet o futbolcu bulunsun curuk elmalar temizlenmeli
    Cevapla
  • metin bağcı 8 yıl önce Şikayet Et
    başkan kendi kulübüne baksın.önemli olan kendisinin taahhütlerini yerine getirip getirmediğini takip etsin.konyaspor a veya başka takımlara taş atmak işin en kolayı.konyaspor un bu başarısı oyuncuların , yönetimin ve teknik kadronun kenetlenmesinin bir göstergesidir.oyuncular veya kulübün diğer çalışanları ödemelerini alamıyor bile olsalar mutlularsa sorun yoktur. bu açıdan başkanı şiddetle kınıyor ve futbolcumuzun ismini açıklamasını istiyorum.
    Cevapla