Yusuf Şimşek ayrılığın nedenini açıkladı!

Antalyaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Yusuf Şimşek, ayrılık sonrası ilk kez konuştu.

Yusuf Şimşek ayrılığın nedenini açıkladı!
Yusuf Şimşek ayrılığın nedenini açıkladı!
GİRİŞ 09.12.2015 13:47 GÜNCELLEME 09.12.2015 13:47

Antalyaspor yönetimi 2 gün önce yaptığı açıklamayla teknik direktör Yusuf Şimşek ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu. 

Yusuf Şimşek, yaptığı açıklamada ayrılığın nedenini şu sözlerle açıkladı: 

"Başkanla aramızda olan ikili sıkıntılar nedeniyle ayrılık yaşandı. Gültekin Gencer'e kırgınım ama ben başarısız olduğumu düşünmüyorum. 17 puan topladım, hedefim 24-25 puandı ama ben onları alamadığım halde bile kendimi başarısız bulmuyorum. Antalyaspor Başkanı'nın hedefi herhalde şampiyon olmaktı ki benimle yolları ayırdı."

"BU KONUYU BAŞKANA SORMAK LAZIM"

Kendisine geçtiğimiz günlerde Gültekin Gencer'in yaptığı 'Yusuf Şimşek bu takımdan ayrılacak olursa Eto'o ile gider, çünkü Eto'o tarafına iletilen tekliflerde, Yusuf Şimşek'i de istiyorlar" açıklamasını hatırlattığımız genç teknik adam, "Bu konunun muhatabı Gültekin Gencer'dir. Dolayısıyla ona sormak lazım" dedi.

"YİNE DE HAKKIMI HELAL EDİYORUM"

Antalyaspor'da iyi günler de geçirdiğini belirten Şimşek, "Yine de hakkımı helal ediyorum. Onlar da sağolsunlar bana haklarını helal ettiler. Antalyaspor'da çok güzel günlerim geçti, orada şampiyonluk yaşadım. Bana bu şansı verdikleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yusuf Şimşek, son olarak sezon sonuna kadar dinlenmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve gelen teklifleri değerlendireceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: HABERTÜRK