Gonzalo Higuain'dan emeklilik kararı!

MLS takımlarından David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'de oynayan Gonzalo Higuain sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Gonzalo Higuain'dan emeklilik kararı!
Gonzalo Higuain'dan emeklilik kararı!
GİRİŞ 03.10.2022 20:32 GÜNCELLEME 04.10.2022 00:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arjantin futbolunun önemli golcülerinden Gonzalo Higuain kariyerini noktalama kararı aldı. 34 yaşındaki dünyaca ünlü isim, Inter Miami ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından profesyonel futbol kariyerini bitireceğini açıkladı. Gonzalo Higuain açıklamada bulunduğu sırada gözyaşlarını tutamadı.



Göz kamaştırıcı bir kariyer yolculuğu...

Futbol kariyerine River Plate'de başlayan Gonzalo Higuain daha sonra sırasıyla Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan ve Chelsea formaları giydi. Inter Miami formasıyla bu sezon 28 müsabakada şans bulan Gonzalo Higuain, 14 gol ve 3 asist üretti.



Kardeşi bir dönem Beşiktaş'ta forma giymişti

Gonzalo Higuan'in 2007 yılında Real Madrid'e transfer olmasının ardından abisi Federico Higuan da aynı yıl River Plate'den Beşiktaş'a imza atmıştı. Siyah beyazlı ekipte isteneni veremeyen Federico Higuain, önce Meksika kulübü America’ya kiralanmış ardından da ülkesine dönmüştü.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Messinin dünya kupasına sebeb olan sığır.
    Cevapla