Safet Susic: Rakibin attığı değil...

Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susic, 1 puana sevindiklerini söyleyerek, “Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik” diye konuştu.

Safet Susic: Rakibin attığı değil...
Safet Susic: Rakibin attığı değil...
GİRİŞ 20.10.2017 22:49 GÜNCELLEME 20.10.2017 22:49

Göztepe ile 3-3 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susic, 1 puana sevindiklerini söyleyerek, “Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik” diye konuştu.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Göztepe ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, oyuncularını aldıkları 1 puandan dolayı kutladığını ifade ederek, “İlk 20 dakikada çok önemli 2 pozisyon bulduk ve maçı 2-0'a getirebilirdik. Yaptığımız hatalardan gol yedik. Olumlu bir skorla dönmek varken devre arasına 1-0 geride girdik. İkinci yarı Trabzonspor maçındaki gibi bir dönüş oldu. Önemli forvet oyuncularımız var, her takıma gol atabiliyorlar. Geriye düştükten sonra skoru çevirmesini bildik. Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik. 1 puan aldığımız için mutluyuz” dedi.