Kaleci Oğuz'un korktuğu başına geldi

2-1 sona eren Akhisar Belediyespor - Galatasaray karşılaşmasının sonucuna ve maçta yaşananlara en çok üzülen isimlerin başında Ege ekibinin kalecisi Oğuz Dağlaroğlu geliyor..

Kaleci Oğuz'un korktuğu başına geldi
Kaleci Oğuz'un korktuğu başına geldi
GİRİŞ 16.02.2013 00:03 GÜNCELLEME 16.02.2013 00:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Türkiye'ye transfer olduğu sene sarı-lacivertli forma altında ilk golünü, ligin 3. haftasında deplasmanda oynanan İstanbulspor maçının 90. dakikasında kaydetmişti. O karşılaşmada İstanbulspor'un kalesini koruyan isim de Oğuz Dağlaroğlu'ydu...

Oğuz, Galatasaray maçının sabahı LİG TV'de yayınlanan bir programda, sarı-kırmızılı takımın yeni golcüsü Didier Drogba'nın ilk golünü yemek istemediğini şu sözlerle dile getirmişti:  "Daha önce Alex'in Türkiye'de attığı ilk golü ben yedim. Yıllardır televizyonlarda hep o gol gösteriliyor ve ben o golü yiyen kaleci olarak kalıyorum. Mümkünse bugün Drogba veya Sneijder'den gol yemeden maçı tamamlamak istiyorum."

YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    oğuz merak etme bu golü drogba bile nasıl attığını anlayamadı?..... .....kafaya ters çıktı topa ters vurdu topun kaleye gittiğini bile top içerdeyken gördü?..:):):):).
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    cok efendi bir futbolcu. biraz acik konusmus olmasi aleyhine donmemelidir. gayet samimi ve cok begendigim aciklamalari var. tebrikler
    Cevapla