Hugo Rodallega Akhisar'ı uçurdu

Spor Toto Süper Lig'de sezona Torku Konyaspor beraberliğiyle başlayan Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçı 2-0 kazandı.

Hugo Rodallega Akhisar'ı uçurdu
Hugo Rodallega Akhisar'ı uçurdu
GİRİŞ 23.08.2015 00:06 GÜNCELLEME 23.08.2015 00:06

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetti.

Karşılaşmaya ev sahibi Akhisar Belediyesi daha etkili başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 26. dakikasında Akhisar Belediyesi gole çok yaklaştı. Hasan Kabze'nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil'in şutu direkten auta çıktı. Ev sahibi ekip Güray Vural ve Hasan Kabze ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İlk yarıya oranla daha etkili başlangıç yapan Mersin İdman Yurdu, 50. dakikada Khalili ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Khalili'nin sert şutunda kaleci Milan Lukac gole izin vermedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan Mersin İY, 60. dakikada Nakoulma gole bir kez daha yaklaşsada Lukac kalesinde devleşti ve gole izin vermedi.

Maçta 67. dakika oynanırken Mersin kalecisi Mihaylov'un kısa degajında topla buluşan Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega Akhisar'ı 1-0 öne geçiren golü attı. Maçta son dakikalara girililerken Efe Halil Özarslan, rakibi Hugo Rodallega ceza sahası içinde yaptığı faüle hakem Kutluhan Bilgiç tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Efe Halil Özarslan'ı kırmızı kart ile oyundan attı. Penaltı atışında topun başına geçen Güray Varol takımını 2-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu. 

Akhisar Belediyespor, Mersin galibiyeti sonrası puanını 4'e çıkartarak puan tablosunda 3. sıraada yer alıyor. Mersin İdman Yurdu ise henüz puanla tanışamadı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR-MERSİN İY:2-0

STAT: Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç, Bülent Gökçü, Ali Saygın Ögel

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Douglas, Merter Yüce, İbrahim Halil Çolak (Dk. 46 Hugo), Güray Vural, Orhan Taşdelen, Aykut Çeviker (Dk. 46 Bruno), Ahmet Cebe, Custodio, Caner Osmanpaşa, Hasan Kabze (Dk. 80 Onur Ayık)
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

MERSİN İY: Mihaylov, Sadiku, Vederson, Ege Halil Özarslan, Mitrovic, Nakoulma, Murat Ceylan (Dk. 73 Marco), Güven Varol (Dk. 73 Oktay Delibalta), Soares, Serkan Balcı, Khalili
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GOLLER: Dk. 69 Hugo, Dk. 89 Güray Vural (Akhisar Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk. 28 Güven Varol, Dk. 36 Murat Ceylan (Mersin İdmanyurdu), Dk. 53 Custodio, Dk. 70 Merter Yüce (Akhisar Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk. 87 Efe Halil Özarslan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL