Trabzonspor böyle giderse küme düşebilir!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında 5 hafta geride kaldı. Kayserispor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor topladıkları puanlarla başarılı sayılabilecek bir grafik çizerken, Trabzonspor ve Medical Park Antalyaspor hayalkırıklığı yaşadılar.

Trabzonspor böyle giderse küme düşebilir!
Trabzonspor böyle giderse küme düşebilir!
GİRİŞ 19.02.2013 08:03 GÜNCELLEME 19.02.2013 12:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda 5 hafta geride kalırken, ligdeki takımların performansların da oldukça çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Kayserispor, ikinci yarıdaki performansıyla zirvede yer alırken, teknik direktörlük değişikliğine giden Trabzonspor en dibe indi.

KAYSERİ & FENER YÜKSELDİ

Robert Prosinecki'nin Shota Arveladze'nin yerine getirilmesiyle birlikte bir uyum süreci yaşayan ancak bunu atlatan Kayserispor ikinci yarıya kuvvetli bir giriş yaptı. İkinci yarıda oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanan ve 1'inden beraberlikle ayrılan Kayserispor üst sıralara doğru tırmanmaya başladı. İlk devrenin sonunda hayalkırıklığı yaratan ve devre arasında teknik direktörü Aykut Kocaman'ı futbolcuların verdiği sözlerle görevde tutan Fenerbahçe de, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray ve teknik direktörlük değimi yaşayan Bursaspor da benzer bir performans göstererek ikinci yarıya en iyi başlayan takımlar oldu.

BEŞİKTAŞ EVİNDE SKORU KORUYAMADI

FEDA sezonunda hedefini 'şampiyonluk' olarak belirlemeyen ancak ligdeki puan kayıplarıyla birlikte kendini zirve yarışında bulan Beşiktaş, baskının ağırlığını kaldıramadığını sinyallerini verdi. Evinde oynadığı İBB, Karabük ve Gaziantep maçlarında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Beşiktaş, ikinci yarıda sadece 1 galibiyet alabildi. İlk yarıda Fenerbahçe ve Galatasaray'ı deplasmanda mağlup eden Karabükspor da performansıyla hayalkırıklığı yaratırken, ligin sürpriz takımı Medical Park Antalyaspor ise en büyük düşüşlerden birini yaşadı. Sadece 4 puan toplayabilen Medical Park Antalyaspor ikinci yarıya en kötü başlayan ikinci takım oldu.

TRABZON & ANTALYA HAYALKIRIKLIĞI

İkinci yarının başlamasıyla birlikte performansını yükseltmeyi ve puan grafiğinde yukarılara tırmanmayı hedefleyen Trabzonspor, büyük bir hayalkırıklığı yaşadı. Önce Şenol Güneş'i kaybeden Trabzonspor, ardından derbide rakibi Fenerbahçe'ye kendi sahasında varlık gösteremeyerek net bir skorla yenildi. İkinci yarıda oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet alan bordo mavili ekip ikinci yarının en kötü takımı oldu. Küme düşme hattına da yaklaşan Trabzonspor'un tehlikeli hatla arasındaki puan farkı 6'ya indi. Karadeniz Fırtınası'nın form grafiğini yükseltmemesi durumunda kötü günler kapıda...

(sporx)

 

 

 

YORUMLAR 12
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    kalkmaz düşmez bir Allah.Düşmez düşmez dersin öyle bir düşerki şaşar kalırsın.. Anadolu takımlarıda düşme potasında olduğu için maç vermezler.
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin düşmez. anadolu kulüplerine balık gönderirler düşmezler. hem anadolu kulüplerinde bir sürü truva atı var trabzonun.. şunuda anlamıyorum bir havuz düşünün içinde 18 takım var. havuz kirlenmiş, birileride çıkımış biz temuzuk diyor. Allah temize çıkarmadıktan sonra biz temizuk demenin ne anlamı var.
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 11 yıl önce Şikayet Et
    SN;SABRİ ERDOĞAN. magazin sayfalarını geç.türk yargısının listesinden bahsedelim istersen. hemde ne liste. sonucu alındı alınacak az kaldı.6 yıl üç ayı yaz 1 kenara.
    Cevapla
  • Teamo 11 yıl önce Şikayet Et
    SAÇMALAMAYIN NEREYE DÜŞÜYOR. fb macında sanki çok iyi oynadı FB,,,,, ilk gol verilse maç bambaşka olacaktı. Haber başlı başına Trabzon'u medyada kücük düşürmek için yapılmış... Siz yatın kalkın bambaya dua edin..
    Cevapla
  • sabri erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    Onur mu?. Onurlu trabzon spordediğini ben yıllardır göremedim. Rakip takımın futbolcuları uyuyamasın bitkin düşsün diye kaldığı otelin kapısında gürültü yapanmı? yoksa sahaya çakı fırlatanmı? yoksa rakip futbolcuların otobüsünü taş yağmuruna tutanmı? Şike şike bağrıp duruyorsunuz. Ama fifanın şikeli maçlar listesinde baş köşeyi tutuyorsunuz bırakın bu temiz onurlu kulüp ayaklarını. Ben kendimi bildim bileli liglerde şikeden bahsedilir. Ama ne hikmetse bi fener yapmış bu kadar şikeyi buna gerçekten inanıyormusunuz??? gülerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle