Colman, takım arkadaşını tokatladı!

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Bursaspor maçı sonrası tartıştığı takım arkadaşı Mustafa Yumlu'ya tokat attı.

Colman, takım arkadaşını tokatladı!
Colman, takım arkadaşını tokatladı!
GİRİŞ 15.03.2013 22:18 GÜNCELLEME 16.03.2013 12:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bursaspor karşısında istediği sonucu alamayan Trabzonspor'da Colman ile Mustafa Yumlu arasında tokat krizi yaşandı.

Maç sonrası takım arkadaşı Mustafa Yumlu ile tartışan Gustavo Colman, sinirlerine hakim olamadı ve takım arkadaşına tokat attı. İki oyuncu arasındaki gerginliğin fazla büyümesine izin vermeyen Trabzonporlu futbolcular Colman ve Mustafa'yı olay yerinden uzaklaştırdı.

YORUMLAR 7
  • Devrim ALCALI 11 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ BİR YABANCI TÜRKİYEDE ARTİSTLİK YAPAMAZ HELE TRABZONDA. sen kalk gel bilmem nerde Türk e tokat at.buna midesi kaldıran tarbzonlu değildir.Colma denen adamın derhal tazminatı ödenip yollanmalı..
    Cevapla
  • ibrahim kır 11 yıl önce Şikayet Et
    mustafa mı ? o kim . colman suçsuz bu takımda mustafanın yeri yok. akşam maçta özellikle dikkat ettim mustaf abir tane topu olumlu kullanamadı tamam oyuncu trabzonlu olsunda kaliteli olsun mustafa kupada oynan eskişehir maçında topu rakibin önüne indirdi ve son dakikada gol yedik . colman bu takımın beyniydi bi sıralar onu böyle bi oyuncu haline getiren yönetim ve teknik kadroya teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • huseyin arslan 11 yıl önce Şikayet Et
    adam gitmek istiyor bahane yaratıyor.... ligden düşen bir takımda olmak istemediğinden haklı olarak gitmek için olumsuz hareketler yapıyor ki tazminat alıp gitsin...
    Cevapla
  • Eymen Tunç 11 yıl önce Şikayet Et
    colman kim ya?. adamı 3 le çarpsan anca bi futbolcu çıkar..
    Cevapla
  • tugrul 11 yıl önce Şikayet Et
    nereli olursa olsun. türkiye cumhuriyeti vatandaşı değilse TÜRKİYE de artistlik yapan yabancı oyuncu barınmayacak, ne TS ne GS ne FB ne BJK hiç biri fark etmez biri tükürür, biri ölümüne foul yapar, biri el kol işareti yapar, bu adamlar geldikleri yerlede kime bu hareketleri yaptılar. aynı hareketi türk oyuncu yapsa ırkçı derler. bunlarda ki bu cesareti almak lazım. hele aynı takımda ki adama saha da totak atmak vay vay vay nasıl da gelişmişiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle