Azerbaycan'dan GS-FB finaline ret!

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Kupa maçının Azerbaycan'da oynanma talebini reddetti.

Azerbaycan'dan GS-FB finaline ret!
Azerbaycan'dan GS-FB finaline ret!
GİRİŞ 03.06.2013 21:52 GÜNCELLEME 04.06.2013 09:16
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Kupa maçının Azerbaycan'da oynanma talebini reddetti.Azerbaycan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de gerçekleştirilmesiyle ilgili kendilerine TFF'den yapılan talebin incelendiği ve uygun görülmediği belirtildi. Ret kararına, maç tarihine kısıtlı süre kalması gerekçe gösterildi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu daha önce TFF'nin talebine yeşil ışık yakmış, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Başkanı Mikayıl Nerimanoğlu, maçın çok büyük ihtimalle Bakü'de oynanacağını söylemişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • Nihat Seferov 10 yıl önce Şikayet Et
    erivan zaten eski AZERBAYCAN TURKUNUN TOPRAKIDIR. BAZI arkadaslar diyorlar ki baku inadina erivanda olsun,erivan zaten eski AZERBAYCAN TOPRAGIDIR....BIZ AZERILER TURKUZ BUNU CEKEMIYONLAR IYICE KAFASINA SOKSUNLAR,AZERILERIN DAMARLARINDA TURK KANI AKIYOR CUNKI BIZ OSMANLI TORUNLARIYIZ....YASASIN TURKIYE AZERBAYCAN,..BIR MILLET IKI DEVLET.....
    Cevapla
  • mustafa polat 10 yıl önce Şikayet Et
    azerbaycan finala red haklı. çünkü burda olaylar yetmedi bide gidip orda adam öldürmesinler final maçından sonra diye bakarsın finalle gezi parkı orayada sıçrar belli mi olur kim ülkesinde karışıklık ister türkiye suan gizl ve açık karışıklık içerisinde ..sizde hazırsınız hemende düşman herkes düşman bi siz samimisiniz sözüm düsman diyenlere...ha benim derdim dost düşman olmaları değil sizin hemen bir olayda düşman ilan etmeniz...hayret ya
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ANLAYIN ARTIK. Azerbaycan ile sadece orta asyadan gelen köken bağımız var ancak çoook önemli olan mezhep çatışmamız vardır Azerbaycan ile iki dost ülke olamayız onlar zaten bizden daha çok İran'a yakındırlar şia'cılık gereği....kimse kimseyi kandırmasın..Azerbaycan 1 dirhem menfaatsiz iş Türkiye ye yaptırmaz bunu anlayın artık anlamazsanız işte basit bir futbol maçında veto yersiniz neye uğradığınızı şaşırırsınız aynı şekilde İran talepte bulunsaydı bütün statlarını açarlardı..Türkiye Azerbaycan arasında oynanan milli maçlardaki kemik sesini unutmayalım ne kadar gardaşlar ortadadır..en iyi kardeş Türk'ün Türk'e kardeşliğidir gerisi menfaat kardeşliğidir..
    Cevapla
  • özcan erbil 10 yıl önce Şikayet Et
    DİREKTEN DÖNDÜK. Türkiyedeki her maçlarında kan gövdeyi götüren bu iki bozuk takımın ne mal olduğunu Azarbaycana da göstereceklerdi, neyseki ret yediler. Bereket böyle oldu, yoksa rezil olmuştuk cümle aleme.
    Cevapla
  • kerem can 10 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK!!!!. Çok yazık koskoca türkiyemin 81 ilinde yer kalmadı mı?? ki sen maçı orada oynatmayı düşünüyorsun ver anadolun bir şehrine hem ortam şenlensin hemde benim vatandaşım kazansın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle