Burak Yılmaz'la ilgili şok Milli Takım iddiası

Mehmet Demirkol, dünkü Letonya maçından sonra Milli Takım ve Fatih Terim ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Burak Yılmaz'la ilgili şok Milli Takım iddiası
Burak Yılmaz'la ilgili şok Milli Takım iddiası
GİRİŞ 14.10.2014 14:04 GÜNCELLEME 14.10.2014 15:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol, kulislerde yapılan bir spekülasyonu canlı yayında dile getirdi: "Burak Yılmaz'ın bir daha Milli Takım'a alınmayacağı söyleniyor."

Ntvspor'da konuşan Demirkol'un açıklamaları şöyle:

Fatih Terim birçok şey söyleyebilir ama yeniyiz dememeli. 70 milyon insandan bir stoper çıkartamıyoruz. 4 maçta 4 ayrı kaleciyle oynuyorsak, defans yükünü Ozan'a yıkıp gencecik çocuğa yükleniyorsak burada benim suçum yok Fatih Terim'in suçu vardır.

Bence Fatih hoca sorunun ne olduğunu tespit edemedi. 10 yıldır milli takımın içinde olan birisi olarak bu kabul edilebilir bir şey değil... Spekülasyonlar yapılıyor mesela, Burak Yılmaz'ı bir daha takıma almayacağı söyleniyor."

YORUMLAR 3
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    burak'ı sakatlığını bahane ettiği için oynatmıyorsa kesinlikle haklı hoca.ancak takım arkadaşına silah çekeni de almasa daha doğru olur.ya bırakacak çiflik gibi olacak ki şuan öyle milli takım.ya da disiplinli olacak türkiye dünya ve avrupa üçüncüsü olduğunda ne burak vardı ne töre.bizim yeni tuncaylar nihatlar semihler hamitler bulmamız lazım.
    Cevapla
  • Defans Anlayışı Yok 9 yıl önce Şikayet Et
    Defansta her hangi bir plan yada teknik anlamda bir düşünce yok. Türkiye Mahalle maçındaki gibi defans yapıyor. Letonya nın defans anlayışı bile Türkiyeninkinde daha iyi olduğu bariz ortadaydı. Yani adamlar bir defans çalışması yapmışlar ama bizde böyle bir şey yok.
    Cevapla
  • KENAN ERDEM 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİŞTİKÇE ŞİŞEN BİR BALON
    Cevapla