Robert Prosinecki'den transfer müjdesi

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosinecki, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Stoper arayışı içerisindeyiz. O bölgeye yabancı düşünmüyoruz'' dedi.

Robert Prosinecki'den transfer müjdesi
Robert Prosinecki'den transfer müjdesi
GİRİŞ 28.08.2013 12:44 GÜNCELLEME 28.08.2013 12:44

Prosinecki, kulüp tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eren Güngör'ün takımdan ayrılması ve Simic'in de sakatlanması üzerine savunmayı güçlendirmek istediklerini söyledi.

Stoper transferinin kısa sürede sonuçlanması için çalıştıklarını dile getiren Prosinecki, "Bir Türk stoper arayışı içerisindeyiz. O bölgeye yabancı düşünmüyoruz. Zaten iki yabancı stoperimiz var. Alternatif olması bakımından bir Türk stoper arayışımız var. Lig ve kupada devam edeceğimiz için iki stoper sayı olarak yeterli değil. Simic'in sakatlığıyla alternatif arayışına girdik" diye konuştu.

Şartların oluşması halinde forvet transferi de yapabileceklerini belirten Prosinecki, şunları söyledi:

"Orta sahada sayı ve kalite olarak yeterince oyuncumuz var. Oraya bir takviye düşünmüyoruz. Forvet bölgesine bir çalışma yapabiliriz, o konu tam netlik kazanmadı. Kasımpaşa maçında sakatlanan Nobre'nin durumu bunda etkili olacak. Arka adalesinde biraz sıkıntı var. Temennimiz kısa sürede aramıza dönmesi. Bunun haricinde takviye düşünmüyoruz."