Okan Buruk: İyi direndik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maça iyi başladıklarını ve yedikleri gole kadar rakip kaleye gitmeye çalıştıklarını söyledi.

Okan Buruk: İyi direndik
Okan Buruk: İyi direndik
GİRİŞ 10.05.2015 23:04 GÜNCELLEME 10.05.2015 23:04

Kalelerine gelen ilk topta gol yediklerini ifade eden Buruk, "İlk yarının sonuna kadar genel olarak oyunu oynayan takım olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularımın ilk yarıda özgüveni çok yüksekti, çok doğru paslar yaparak rakip kaleye gittik. 1-1'i yakaladık, ilk yarıyı böyle bitirmek bizim için avantajdı" dedi.
     
Beşiktaş'ın ikinci yarıda çok istekli oynadığını kaydeden Buruk, "Özellikle ikinci yarıda rakibimiz çok net pozisyonlara girdi. Belli dakikalarda sahamızdan çıkamadık, inanılmaz baskı kurdular. Çok yetenekli oyuncuları var ve çok özveriyle oynadılar. Onları bu anlamda tebrik etmek istiyorum ama topu kalenin içine atamadılar. Son dakikada çok net pozisyonumuz vardı, bununla maçı da kazanabilirdik. Bizim gücümüzde bir takıma yakışır şekilde mücadele ettik. Bütün maçlarda bunu yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"İyi mücadele etmemiz lazım çünkü büyük takımlarla aramızda inanılmaz kadro farkı var" diyen Buruk, "Oyuncularım bugün gerçekten yürekten oynadı. 10 kişi kaldıktan sonra da iyi direndik. Beşiktaş camiası, verdiği emeğin karşılığını alamadığı için üzgün. Bunu anlayabiliyorum ama biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kalan 4 maçımızda da elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.