Gaziantepspor topa tuttu: 5-0

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantespor, hazırlık maçında, Rusya 1. Lig takımlarından Mordovia Saransk'ı 5-0 yendi.

Gaziantepspor topa tuttu: 5-0
Gaziantepspor topa tuttu: 5-0
GİRİŞ 14.01.2014 18:20 GÜNCELLEME 14.01.2014 18:20

Susesi Spor Kompleksi'nde yapılan karşılaşmada Gaziantepspor, Karcemarskas, Binya, Stankevicius, Kemal Tokak, Ekrem Dağ, Şenol Can, Medunjanin, Bekir Ozan, Mustafa Durak, Traore (Furkan) ve Cenk Tosun (Oğulcan) kadrosuyla mücadele etti.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızı siyahlıların gollerini, Traore (2), Cenk Tosun, Furkan ve Oğulcan Çağlayan kaydetti.

Gaziantepspor kaptanı Bekir Ozan Has, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, devre arası çalışmalarının iyi gittiğini ve günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Oynadıkları iki hazırlık maçının hem oyun hem de sonuç anlamında iyi geçtiğini belirten Has, "Neler yapabileceğimizi ve kondisyon anlamında nerede olduğumuzu gördük. Elde ettiğimiz başarılı sonuçları lige yansıtarak hedeflediğimiz noktaya gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Sezon başında sıkıntılar yaşadıklarını ve buna Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesiyle son verdiklerinin altını çizen Has, şunları söyledi:

"Kulüpte yaşanan sıkıntılar ister istemez oyunculara yansıyor. Futbolcular olarak sahada bunları düşünmemeye çalışıyoruz. Bunu sadece son 6 haftada becerebildik. Umarım sıkıntılar bir an önce çözülür ve futbolcu arkadaşlarım da sahaya kafaları rahat çıkar. Bu da bizi başarıya götürecektir."