Radamel Falcao için son 48 saat!

Galatasaray, Radamel Falcao transferini 48 saat içinde açıklamayı planlıyor. 9 numaralı Radamel Falcao formaları satış için hazırlandı.

Radamel Falcao için son 48 saat!
Radamel Falcao için son 48 saat!
GİRİŞ 19.08.2019 15:01 GÜNCELLEME 19.08.2019 15:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da uzun süredir yolu gözlenen Radamel Falcao'nun transferi için artık sona yaklaşıldı. Galatasaray, Kolombiyalı oyuncu için 20 Ağustos Salı günü borsaya bildirim yapacak.

KAP'a yapılacak ilk bildirimin ardından tecrübeli oyuncu Monte Carlo'dan İstanbul'a doğru yola çıkacak ve 21 Ağustos Çarşamba günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacak.

KALACAĞI OTEL VE FORMALARI HAZIR

33 yaşındaki oyuncunun kalacağı otelin hazırlandığı ve 9 numaralı Radamel Falcao formalarının da satışa hazır olarak üretildiği de kaydedildi.

Tüm prosedürlerin tamamlanmasının ardından ise Radamel Falcao'nun Türk Telekom Stadı'nda 50 bin taraftarın önüne çıkacak.

 

 

YORUMLAR 5
  • Falcao 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten anlaşma tamamdı monaco para peşindeydi falcaoda maça çıkmayınca razı oldu tahminim 3 milyon euroya anlaşma yapıldı monacoda 5 milyon istiyordu falcao sezon sonu boşa çıkacağı için monaco mecburen sattı cuma günü telekomda anlaşma imzalanacak.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    34 yasinda olmasina ragmen , Galatasaray 2 sene sonra Falcao yu 100 milyon Avro ya Somali ye satar
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    33 yaş ne ya jubileyemi geliyor?
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    emre belezoğlunun cenazesine geliyor...
    Cevapla
  • TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelmezse ne olacak ??
    Cevapla