Terim: F.Bahçe maçından daha zor olacak!

İmparator, bordo-mavililer ile oynanacak karşılaşma öncesi motivasyon konuşmalarına başladı: “Bu maç Kadıköy deplasmanından daha zor olacak”

Terim: F.Bahçe maçından daha zor olacak!
Terim: F.Bahçe maçından daha zor olacak!
GİRİŞ 21.03.2018 10:20 GÜNCELLEME 21.03.2018 10:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe mücadelesi sonrası milli arada oyuncularına 3 gün izin verdi. İmparator "İyi dinlenin" ifadelerini kullanırken Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına başlamadan önce herkesin dikkatini çekmeyi de ihmal etmedi. Deneyimli çalıştırıcı "Fenerbahçe ile psikolojik olarak yorucu bir maç oynadık. Böyle maçlardan sonra ister istemez bir rahatlama olur. Ancak şuna emin olun ki Trabzonspor karşılaşması Fenerbahçe maçına göre çok daha zor olacak. Bir süredir onları yenemiyoruz. Bunu sonlandırmamız gerekiyor. Herkesin bu maça tam konsantrasyonla hazırlanmasını istiyorum" diye konuştu.

'KAYIPSIZ GİDELİM'

Fatih Terim, iç sahada iyi bir grafik yakaladıklarını, bunu Trabzonspor karşısında da sürdürmeleri gerektiğini söyledi. Tecrübeli hoca "Fikstürde üst üste zorlu maçlar oynuyoruz. Sezonun ilk yarısında yenildiğimiz takımlarla bu sefer içeride oynayacağız. Ancak hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Artık sadece 8 hafta kaldı, kayıpsız şekilde yola devam etmeliyiz. Şampiyonluk yolunda her maç çok önemli. Tam ciddiyet istiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Satis 6 yıl önce Şikayet Et
    Herzamnki gibi ts maci verir bunlar hikaye
    Cevapla
  • Ziver aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs inş Trabzonu yenecektir..Trabzon da inş Avrupa kupalarında oynar. Bizim Trabzonla hiçbir sorunumuz yok. Trabzon spor en kötü ihtimal bu yıl Avrupa kupalarında oynama hakkı elde eder...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu mac gorecegiz hakemler kimi sampiyon yapmak istiyorsa onlara kiyak gecilecek gs sampiyon olsun isteniyorsa trabzonun hakki yenecek bjk olsun isteniyorsa gs nin hakki yenecek Fenerbahçe nin sampiyon olunmasi istenmedigi icin zaten sezon basindan beri alenen hakki yeniyor yonetim de buna susarak katkida bulunuyor ama bir gun Allahin adaleti yerini bulacak
    Cevapla
  • Analiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gs macinda 3 %100 penaltı verilmedi rakibe kirmizdi cikmadı ondan onceki maçlardada görülüp verilmeyenler saçma kırmızı kartlar daha niceleri Fetö hâla futbolda ve Fenerbahceye kumpasa devam ediyor.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    fb nın nerde hakkı yendi ?
    Cevapla
  • Analiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin 3 penaltısını yediler bu sayede hayallerinde alamadikları 1 puana eriştiler. Trabzon macı adil yonetilirse terimin dedigi gibi zor olacaktır. ama trabzon 7 kişi bitirir yine
    Cevapla
  • turan 6 yıl önce Şikayet Et
    merak etme hakemler arkanda,,
    Cevapla
  • Néysé ßoşvéR 6 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşma bre
    Cevapla
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    hikaye anlatma. bu sezon hakemlerden faydalanan iki kuş takımı var. her maçtan sonra ağlıyorlar. birinin arkasında mhk, diğerinin arkasında tüpçü.
    Cevapla
  • Shhsjdkkf 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçını izlemedin galiba.... Maçın ilk yarısında 2-3 sarı kartını vermedi fenerin.... Nasıl arkasında oluyo !!!!!
    Cevapla
  • Erzurumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    bi bitmediniz lan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle