Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Rusya'ya 5-0 yenilen milli takım futbolcularından bazılarına para cezası vereceklerini duyurdu.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Rusya'ya 5-0 yenilen milli takım Suudi Arabistan Spor Kurulu Başkanı Türki eş Şeyh, dün Moskova’da başlayan Dünya Kupası'nın açılış maçında Rusya’ya 5-0 yenilen Suudi Arabistan Milli Takımı oyuncularının istenilen performansın yüzde beşini bile sergileyemediğinden dert yandı.

Eş Şeyh Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Oyuncularımızın kazanması için elimizden geleni yaptık, 3 yıl boyunca tüm masraflarını karşıladık, dünyaca ünlü bir teknik direktörle anlaştık. Ama belli ki oyuncuların yetenekleri ve potansiyeli bu kadarmış. Bu, kabullenmemiz gereken bir gerçek" dedi.

Takımın kötü performansı nedeniyle Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Suudi taraftarlardan özür dileyen Eş Şeyh, kaleci Abdullah el Mayouf, forvet Muhammed el Sahlavi ve defans oyuncusu Usame Hevsavi'nin para cezası alacağını açıkladı.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Trtr 20.06.2018 21:25
    İyide müslümanın olduğu yerde sorun olur demişsin bende diyorum hani müslüman nerede
  • Akılsız insanlara 20.06.2018 11:21
    Müslüman nedir kimdir öğrenirsen eğer o zaman Müslümanlar ile birlikte yaşamadığını anlarsın...
  • Akılsız insanlara 20.06.2018 11:17
    Bunun Müslümanlık ile ne ilgisi var, bunlar ve hayatında tanıdığın hiç bir insan Müslüman değil. Sen Müslüman nedir kimdir onu bile bilmeden kokusmuş salyalarini Müslümanlık üzerine akitiyorsun...
  • Müslümancık 17.06.2018 09:35
    Müslümanın olduğu heryerde sorun olur u ya.
  • Müslümancık 17.06.2018 09:32
    Dünyada Birtane Müslüman olmayan neresi var oraya gönderin beni. Müslüman=sorun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek