Fenerbahçe, Merih Demiral için FIFA'ya gitti

Fenerbahçe, Juventus’a transfer olması beklenen Merih Demiral’ın kendi alt yapılarından yetiştiğini iddia ederek FIFA'nın kulüplere sağladığı yetiştirme ücreti için başvuru yaptı.

Fenerbahçe, Merih Demiral için FIFA'ya gitti
Fenerbahçe, Merih Demiral için FIFA'ya gitti
GİRİŞ 07.06.2019 13:21 GÜNCELLEME 07.06.2019 13:21
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve Alcanenense'ye transfer olan Merih Demiral, oradan Sporting Lizbon'a transfer olmuştu. Genç stoper daha sonra Süper Lig'e dönerek Aytemiz Alanyaspor forması giydi. Akdeniz ekibinden Sassoula'ya satılan ve oradan da 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olacağı iddia edilen Merih'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Fotospor'un iddiasına göre; Fenerbahçe 15 milyon Euro  bonservis bedeli karşılığı Juventus’a transfer olan Merih Demiral’ın kendi alt yapılarından yetiştiğini iddia ederek, FIFA’nın kulüplere sağladığı yetiştirme ücreti için başvuru yaptı.

YORUMLAR 32
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırımın transferi böyle olumsuz olur. iyileri gönderir sakatları çöpleri getirir.onun yüzünden 4 yıldır fb başarısız.
    Cevapla
  • FENEV 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilenmeye Devam :))
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    kuşu kafesten uçtu debelenip durun şimdi
    Cevapla
  • hhaarrr 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim ama böyle bir şeye hiç iyi bakmadım
    Cevapla
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki para insanları her şekile sokabiliyor. Siz burnunuzun ucundaki genci görmeyin, adam 1600 km öteden görüp alsın. Beş kuruş bile hak etmiyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle