Fenerbahçe'de korkunç rakam! 18 oldu...

Bu sezon sakatlıklardan en fazla canı yanan takım olan Fenerbahçe'de, 2. kaleci Fabiano da sakatlandı.

Fenerbahçe'de korkunç rakam! 18 oldu...
Fenerbahçe'de korkunç rakam! 18 oldu...
GİRİŞ 05.11.2015 09:06 GÜNCELLEME 05.11.2015 09:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de, bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarında düzenli olarak forma giyen kaleci Fabiano, bugün oynanacak Ajax maçının kadrosuna alınmadı.

El parmağı tendonundan sakatlanan Brezilyalı file bekçisinin sahalara dönüşünün bir ayı bulacağı belirtildi. Fabiano'nun tedavisine İstanbul'da devam ediliyor. 27 yaşında ve 1.97 metre boyundaki tecrübeli kaleci, bu sezon forma giydiği 3 Avrupa Ligi maçında 5 gol yedi.

Sakatlıklardan en fazla canı yanan takım olan Fenerbahçe'de, sezon başından bu yana tam 18 kez sakatlık problemi yaşandı.

Markovic 1 ay yok

Osmanlıspor maçında arka adalesinden sakatlanıp oyundan çıkan Lazar Markovic, Ajax karşılaşması için Hollanda'ya da götürülmedi. Yapılan tetkiklerde adalesinde 2.derece yırtık tesbit edilen Sırp futbolcunun bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Markovic, Beşiktaş derbisinde de sakatlanmış ancak milli ara imdadına yetişmiş ve sadece Akhisar ve Kayseri maçlarını kaçırmıştı.

Markovic'in sık sık sakatlanması Liverpool teknik direktörü Klopp'u bile endişelendirmiş ve Alman hoca Fenerbahçe'den konuyla ilgili rapor istemişti.

YORUMLAR 1
  • aziz yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw bu aziz yıldırım işi biliyor bilmesine de bir tane adam gibi bir hoca bulamadı takımın başına, artık kendisinin fazla bilmesinden dolayı mı ihtiyaç duymuyor, yoksa bilmesinin şiddetinden mi bilemiyor ama netice de o kadar para harcanıyor takımın başına bir tane adam bulunamıyor. adamsızlık zor iş, her şeyi bilmek te zor zenaat.
    Cevapla