Ali Şen'in torunu hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen, Şile'de geçirdiği ATV kazası sonrası hayatını kaybetti.

GİRİŞ 19.05.2014 18:35 GÜNCELLEME 20.05.2014 09:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen, Şile'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, UTV olarak adlandırılan aracı kullanan Alp Ali Şen, arkadaşı Burak Efkan ile gezerken, Şile İmrendere Köyü yakınlarında bir kamyonla çarpıştı.

Kazada Alp Ali Şen olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan arkadaşı Burak Efkan ise Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Burak Efkan, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, ailesinin isteği üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burak Efkan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Alp Ali Şen'in cenazesi ise ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Daha NOLSUN? 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin.. Çok genç. Allah(c.c.) rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Esad Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin genç kardeşime . pırlanta gibi bir çocuk buradaki eziklere de sözüm şu peygamberiimiz dahil tüm ashab belli dönemlerde çok zengin olmuşlar hatta bazıları hayat boyu zenginlik içinde yaşamıştır.. 11000 köle azad etmiş o kadar parası olmuş bir peygamberin ezik ümmeti olmayın. pırlanta gibi bir çocuk
    Cevapla
  • ahmet efe 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah;. Allah imanlı gitmiş olmayı nasip etmiştir.Ölüm hakikati ile genç yaşta karşılaşmış.Allah rahmet eylesin.Kimin nesi olduğu önemli değil.Nasıl bir hayat sürdüğü tabi ölümün soğuk gibi gözüken yüzü karşısında önem kazanıyor."Madem ölüm öldürülmüyor ve kabir kapısı kapanmıyor. Elbette bu ecel cellâdının elinden ve kabir haps-i münferidinden kurtulmak çaresi varsa, insanın en büyük ve herşeyin fevkinde bir endişesi, bir meselesidir."
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ellah rahmet eylesin.. Torun sevgisi evlat sevgisinden daha fazladır derler büyükler Ellah sabır versin ailesine de alişene de. Sinan adlı yorumcu Ellah kullarına rızkı dilediği gibi taksim eder kimi ekmek alcak para bulamaz kimi parayı koymaya yer bulamaz,kimi gecekondu da doğar kimi köşkte villada..İmtihan dünyası işte Ellah'ın taksim ettiğin rızkın muhasebesini yapmak kimsenin haddine değil.Bu Ellah a isyan olur.
    Cevapla
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    allah kimseye evlat acısı vermesin... ali şeni sevmem..ama çocuğa üzüldüm..allah ailesine sabır versin..mekanı cennat olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle