Fenerbahçe'ye 1 maç ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Fenerbahçe'ye 1 maç ceza!
Fenerbahçe'ye 1 maç ceza!
GİRİŞ 30.01.2014 21:29 GÜNCELLEME 30.01.2014 22:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 150 bin TL para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 26.01.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

YORUMLAR 7
  • mmgzl 10 yıl önce Şikayet Et
    bence az. tribüne siyaseti sokan fenere az bile...sen başbakana hakaret et sonra da niye ceza
    Cevapla
  • Ümit KAZAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayret ki Hayret.... Allah aşkına bu nasıl resmi açıklama bunu hazırlayanların ya tarih bilinci yok ya da daha maç oynanmadan bu cezayı vermiş oluyor... İsterseniz kararı bir kez daha okuyun... kararda 26 ocakta oynana diyor iyi de maç 27 ocak ta oynandı... o zaman bu karardan ne anlamamız gerekiyor! Yorum sizlere ait...
    Cevapla
  • Ümit KAZAK 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUM SİZLERE AİT.... yahu maç 27 ocakta oynandı kararda nasıl 26 ocak diye tarih belirtiliyor. karar maç oynanmadan 1 gün önce verilmiş olmuyor mu? minareyi çalanlar bu sefer kılıfı hazırlayamamışlar değil mi?
    Cevapla
  • Melih Çakar 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık. Hâlâ FB'nin federasyonu diyenler var. Tff FB'nin olsa böyle bi ceza verilir mi? Maçı izlediniz mi ne küfürü edilmiş? Bu maddenin değiştirilmesinin zamanlaması 'manidar'. Kim değiştirin dedi acaba! Tek başına şike yapan Aziz Yıldırım, küfretmeden ceza alan Caner ve FB taraftarı! Ak partiye oy verdik ama bizimle uğraşmayı bıraksınlar sandığa FB formamla gideriz!
    Cevapla
  • Kaan.arya 10 yıl önce Şikayet Et
    farkı kapatma girişimleri. ne yaparsanız yapın Fenerbahçe'yi durduramayacaksınız. 3 yıldır şu takımın başına gelenlerin yarısı başka takıma yapılsaydı çoktan bitmişti. FB dimdik ayakta şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle