Aziz Yıldırım'ın 34. dakika isyanı

Gezi Parkı eylemlerine destek olmak için her karşılaşmanın 34. Dakikasında atılan sloganlara sonunda Aziz Yıldırım da isyan etti.

Aziz Yıldırım'ın 34. dakika isyanı
Aziz Yıldırım'ın 34. dakika isyanı
GİRİŞ 05.09.2013 11:35 GÜNCELLEME 05.09.2013 17:45
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi… 

Gezi Parkı olaylarının ardından istihbarat birimleri, Eylül ile Ekim aylarında stat ve üniversitelerde olası provokasyonlara sebep olabilecek eylemlerin yapılacağına dair bilgiler Hükümet yetkililerine verildiğini duymayan kalmadı. Bu doğrultuda Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda Gezi sloganları atılıyordu.

GEZİ SLOGANLARI TRİBÜNLERİ BÖLDÜ

‘Her yer Taksim her yer direniş' ve ‘Sık bakalım, biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar copunu çıkar, delikanlı kim bakalım?' sloganları hem Beşiktaş'ın maçlarını yaptığı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hem de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmalarında atıldı. Tribünler arasında çok ciddi fikir ayrılığına sebep olan bu sloganlardan kulüp başkanları da rahatsız olduklarını açık bir şekilde dile getiriyor.

FİKRET ORMAN'DAN SONRA AZİZ YILDIRIM

Önce Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ‘Futbola siyaseti karıştırmayalım' dedi, şimdi de Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım benzer ifadeler kullandı.

TRİBÜNLERDEKİ BÖLÜNME TAKIMA ZARAR VERİYOR

Aziz Yıldırım konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Kulüp ve yönetim olarak hiçbir zaman futbolla siyaseti aynı çatı altında yer almasını istemedik, bunun için büyük çaba sarf ettik. Taraftarımızın da buna dikkat etmesi gerekiyor. Bizim taraftarımızdan beklentimiz 90 dakika boyunca futbolcularımızın konsantrasyonunu bozmayacak tezahüratlar yapmasıdır. Siyasi tezahüratlardan dolayı taraftarlar arasında tribünlerde yaşanan polemikler, futbol takımımıza zarar veriyor. Büyük Fenerbahçe taraftarı bu konuda daha da dikkatli olacaktır."

GEZİCİLER AZİZ YILDIRIM'A CEVAP VERECEK Mİ? 

Sarı-lacivertli takımın kendi evinde oynadığı Salzburg, Arsenal, Eskişehirspor ve Sivasspor karşılamalarının 34. dakikasında Gezi sloganları atılmış özellikle Arsenal maçındaki sloganlar nedeniyle taraftarlar arasında 11 dakika süren tezahürat savaşı yaşanmıştı. 

Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine Gezi Parkı eylemlerine destek veren taraftarların nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. 

omer.sut@haber7.com

Haber7 

YORUMLAR 23
  • Yazıcı 10 yıl önce Şikayet Et
    VER BİR BİLET, GEZİ TARAFINDAN OLSUN.. hamburgerli, kolalı, kıymalı, börekli, gezi tarafından olsun. benim biletim gezici olsun.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. neden rahatsız olduğunu acıklaman daha uygun olur .. doğru bildimi inadımı söylemem için hoça olmaya gerek yok .. yanlış günah gördüm şeyleri söylüyorum .. olaki bir kardeşim anlarda günah işledini düşünerek tövbe eder olaki ahirette bir kardeşim beni uyarmadı demedi uyandırmadı vebalinden kurtulmaktır niyetim...
    Cevapla
  • byx68 10 yıl önce Şikayet Et
    Keske hep böyle Aziz Yildirim olsaydin. Aziz yildirim bana göre tek icraati bu olsa gere. Keske her seferinde haklinin yaninda olsaydin be baskan, bizde cimbomlular olarak helal olsun derdik...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. allahın adının zikredilmediği yerde şeytanın olduğu bir gercektir . tirübunlerde taraftarlık yapıpda o denki günah işleyen küfür hakarett eden seyirçi acaba yaptıklarının affı için ne yapıyorlar tövbe ediyormular. futbol bu ümmeti muhammedin başına bir beladır . ...
    Cevapla
  • kamil hisarlı 10 yıl önce Şikayet Et
    Seyircilerin arasına dağılmış küçük azınlık gruplar slogan başlatıyor. 5'er 10'ar kişilik az sayıdaki grup seyircilerin arasına dağılıp bu sloganı başlatıyor. Olayın bu şekilde olduğu bilindikten sonra buna karşı uygun çareler üretilebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle