Fenerbahçe'de şok istifalar!

Fenerbahçe'de istifa depremi. Sarı Lacivertli takımda Teknik Direktör Aykut Kocaman istifa etti...

Fenerbahçe'de şok istifalar!
Fenerbahçe'de şok istifalar!
GİRİŞ 29.05.2013 11:13 GÜNCELLEME 29.05.2013 15:47
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman flaş bir kararla görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu'nun son kararı bekleniyor... Bu arada Fenerbahçe'de bir başka şok haber ise Futbol Şubesi Sorumlusu Asbaşkan Ali Yıldırım'ın da istifa ettimesi oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu Galatasaray'ın arkasında 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman görevinden istifa etti.

Sarı-lacivertli camiada şok etkisi yaratan istifanın nedeni henüz net olarak bilinmiyor... Fenerbahçe Kulübü'nün ve Aykut Kocaman'ın konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

3. KEZ İSTİFA ETTİ

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde daha önce de 2 kez istifa etmiş, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcuların ısrarları ile görevine geri dönmüştü..

ALİ YILDIRIM DA İSTİFA ETTİ

Bu arada Fenerbahçe'de bir başka şok haber ise Futbol Şubesi Sorumlusu Asbaşkan Ali Yıldırım'ın da istifa ettiği yönünde... Asbaşkan Ali Yıldırım'ın da görevi bıraktığı haberlerini Abdullah Kiğılı da doğruladı...

YORUMLAR 61
  • yalnızkurt42 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE KUPASINDA ÖNÜMÜZDEKİ TEK ENGEL AYKUTTU.... o da gitti o kupada bizim oldu. adam futbolculuğu zamanında alamadığı günlerin acısını çıkarır gibi her sezon başlarken ilk hedefi o kupayı almaktı. şimdi gelecek hoca hedef değiştirir TÜRKİYE KUPASI da bizim olur.lig kupasını zaten rüyanızda,tv lerde ve KADIKÖY tribünlerinde görüyordunuz....hadi yalan deyin..
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    bu aykutun istifalari baydi artik kinaa geldi valla. neden ise bu adamda bi eziklik var zamaninda ali sen bunu kovmusdu ya takimdan hic ummadigi bi anda iste onunezikligi zannimca zaten antrenor oldugunda da bunu bi kovmuslar idi o donem hatirlayin tv ye cikmis salya sumuk aglamis idi biyere gitmem burdayim diye sonra bi sans daha mi verdiler diyelim yoksa aziz baskan bakti aykut ile olmusya maclari mi satin aldi bilinmez amma o yil ile ilgili iddialar cok hatta aziz hapis cezasi bile aldi o yil ile ilgili artik gunahi boyunlarina diyelim
    Cevapla
  • ali koçaslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz gitmeden hiç birşey düzelmez.. Aziz yıldırım gitmeden hiçbirşey düzelmez. Fenerbahçeye verdiği zararın farkında değil. yönetim bu işe el koymalı takım zarar görüyor.
    Cevapla
  • gültekin 10 yıl önce Şikayet Et
    aziz de gitsin . futbolun katili sen ne zaman gidecen aziz efendi
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    AZİZ FB Yİ DİKTATÖRLÜKLE YÖNETİYOR....fb lilerin bu azize neden hala destek verdiklerini anlamak zor..... kendi taraftarına küfür eden birine taraftarı hala destek veriyorsa bırakın ne halleri varsa görsünler.... demek ki önemli değil küfür etmek küfür yemek onlara göre....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle