Yılmaz Vural ümitli konuştu

Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları İstanbul BB'yi yenmeleri halinde düşme potasının dışına çıkma şanslarının bulunduğunu söyledi.

Yılmaz Vural ümitli konuştu
Yılmaz Vural ümitli konuştu
GİRİŞ 13.11.2012 16:15 GÜNCELLEME 13.11.2012 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vural, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz haftaki Kayserispor karşılaşmasının iki devreli olduğunu, ilk yarıda 3 önemli pozisyon bulduklarını ve oyunun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını ancak ikinci yarıda yağan yağmurun etkisiyle karşılaşmanın tam tersine döndüğünü belirtti.

Maçın hakeminin 3. gol öncesinde ofsaytı vermediğini ileri süren Vural, ''Tabi 3 olduktan sonra yapılan tüm değişikliklere rağmen oyun bir türlü dönmedi ve sonunda da yine ofsaytla karışık bir pozisyonda aşırtma bir topla, maç 4-0 bitti. Yani hiç inanılacak gibi bir skor değil ama futbolda maalesef başımıza geliyor. Onu kapattık, uzatmanın bir alemi yok, neticede bir maç kaybedildi'' dedi.

Ligde sonlardaki takımların puanlarının birbirine yakın olduğunu, sıralamadaki rakiplerinin bu hafta zorlu karşılaşmalar yapacaklarını dile getiren Vural, şöyle konuştu:

''Bu hafta kazanırsak düşme potasının tekrar dışına çıkma şansımız var. Yani geçen haftanın benzeri bir hafta oynayacağız. Böyle bir maç oynayacağız İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la. Onların da teknik direktörleri görevi bırakmış, antrenör değişikliği oldu. Bizim lehimize mi aleyhimize mi tabi maç günü belli olur o. Ama şüphesiz gelecek antrenör daha farklı anlayış, daha farklı bir kadro yapısıyla oynayabilir. Bu bizim için belki de bir avantaj olur.''

Yılmaz Vural, sakatlıkları süren Bülent ile Sinan'ın maça yetişmesini umut ettiğini belirterek, Aydın'ın kırmızı kart cezalısı olduğunu, Julian Faubert'in ülkesine gittiği, Amr Zaki'nin de milli takıma çağrıldığı için bu hafta oynayamayacağını bildirdi.

-Açık tribünün üstünün kapatılması talebi-

Elazığ Valisi Muammer Erol'u ziyaret edeceğini ve burada Atatürk Stadyumu'nun açık tribünlerinin üstünün kapanması için ricada bulunacağını söyleyen Vural, ''Değerli Valimden özür diliyorum, onu ziyarette çok geciktik. Ama en kısa zamanda yanına gidip hem özür dileyeceğim, hem de yardımlarını talep edeceğim. Yönetim kurulumuz da bu konuda sanırım ona ricalarını ileteceklerdir. Sayın Valimiz bu konuda bize destek olur da iki açık tribünün üstünü kapatabilirsek, bizim o zaman taraftar anlamında hiçbir sıkıntımız olmayacak'' dedi.

-Yerel televizyon ekibi tesislere alınmadı-

Bu arada, kentte yayın yapan yerel bir televizyonun ekibi, basın toplantısının yapılacağı Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'ne alınmadı.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Erkan Köse, tesisin kapılarının basın özgürlüğüne kapandığını vurgulayarak, ''Arkadaşlarımızın yaptıkları yorumlardan dolayı, kameraman ve muhabirler içeri alınmamıştır. Bu, Elazığ kamuoyunun, seyircisinin haber alma hakkına kapanmış kapılardır. Bu durumu FHGC olarak protesto ediyoruz'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu dediğin 11 haftadır var.... zaten 11 haftadır durum böyle. yenimi bakmaya başladınız fikstüre. haydi hep beraber ptt ligine....
    Cevapla