Babel skandala imza attı! Tepkiler çığ gibi...

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, sosyal medyadan bir taraftarın kendisine 'Kasımpaşa'da 200 bin Euro'ya oynamak ister misin?' sorusuna skandal bir cevap verdi. Babel daha sonra gelen tepkilerin ardından cevabını sildi.

Babel skandala imza attı! Tepkiler çığ gibi...
Babel skandala imza attı! Tepkiler çığ gibi...
GİRİŞ 26.11.2018 14:10 GÜNCELLEME 26.11.2018 15:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Geçtiğimiz günlerde menajerinin Beşiktaş'tan senelik 3.3 milyon Euro istemesi taraftarların tepkisini çekti.

Sosyal medyada Babel'in Kasımpaşa ve Deportivo'da daha az paraya oynadığı günleri hatırlatıldı. Bir taraftar, Babel'in fotoğrafını sosyal medyadan yayınlarken, başka bir taraftar da bu fotoğrafa yorum yaparak, Ryan Babel'in resmi hesabını etiketledi. Taraftarın sorduğu 'Kasımpaşa'da yeniden 200 bin Euro'ya oynamak ister misin?' sorusuna yanıt veren Babel, "Annenle yeniden buluşmamı ister misin?" diyerek skandal bir cevap verdi. Kısa süre içinde birçok Beşiktaş taraftarı Babel'e, verdiği cevap nedeniyle tepki gösterirken, Hollandalı futbolcu daha sonra bu yorumunu sildi.

Gelen üst üste tepkilerin ardından tekrar yorum yapan Babel, "Sadece şaka yapmıştım. Galatasaray maçı için 2 adet bilet vermek istiyorum" dedi. 

 

 

YORUMLAR 24
  • Mehmet Güler 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerliyim bu sadece babel icin gecerli degil bizde bu yabanci hayranligi oldugu sürece bir yere varamayiz, bularin ceplerini dolduruyoruz sorada kendilerini bisey saniyor, fenere bak yerli teknik direktör dolu y.vural e.saglam gibi bir sürü. olmaz illa pahali ve yabanci olacak, birde futbulculara bakin bizim piril piril genclerimiz var bu yabancilara verilen firsat onlara verilse neler cikar kimbilir ne ronaldolar ne messiler ama malesef lafa gelince epimiz milliyetciyiz... milyon milyon adamlarin ceplerini dolduruyoruz ondan sonra türk futbolu neden bu halde... is adamlari lütfen cekin elinizi türk fotbolundan. fotbolda gelen kisiler gecsin basa f.federosyonuna külüplerin basina
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa'ya geldiğinde kontratın bile yoktu, silinip gidecektin. Şimdi adam mı oldun nankör, karaktersiz...
    Cevapla
  • Carsi 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi cevap vermis
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    seninkiyle buluşsun o zaman madem hoşuna gitti
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarına sıkın gitsin
    Cevapla
  • muroo 5 yıl önce Şikayet Et
    gitmek icin ayak yapiyeaah
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    dayı sezon başı beyin göçü brezilyaya gerçekleşti babelin oynamıyor oynamaz devre arasında gidiyeaah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle