Beşiktaş şov yaptı! 8 imza birden...

Beşiktaş; Fabricio, Talisca, Aboubakar, Gökhan İnler, Caner Erkin, Atınç Nukan, Utku Yuvakuran ve Oğuzhan Aydoğan için imza töreni düzenledi

Beşiktaş şov yaptı! 8 imza birden...
Beşiktaş şov yaptı! 8 imza birden...
GİRİŞ 02.09.2016 15:08 GÜNCELLEME 02.09.2016 15:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'da 8 oyuncu için imza töreni düzenledi.

İmza töreninde ilk sözü alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şöyle konuştu: "Çok değerli Beşiktaşlılar. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Zor bir transfer süreci geçirdik. Hamdolsun da transfer bitti. Hayırlı olsun Beşiktaş'a.

Aboubakar ailemize hoşgeldin. Çok istediğimiz bir transferdi. Bu sene kiralık olarak geldi. Önümüzdeki sezon hem kulübüyle hem kendisiyle anlaşmış durumdayız. 4 yıllık sözleşme. Pırlanta gibi çocuk. Tekrar hoşgeldin diyorum.

Utku Yuvakuran'ı Beylerbeyi'nden aldık. İsteyerek yapmış olduğumuz transfer. Çok genç, Beşiktaş kalesini korumak zor. Onu yetiştireceğiz. Ona da hoşgeldin diyorum.

Oğuzhan büyük umutlarla aldığımız genç bir kardeşimiz. Önemli işler yapacağına inanıyoruz. Beşiktaş camiası olarak arkasındayız.

Gökhan İnler çok büyük bir Beşiktaşlı. Leicester'a gitmeden önce konuştuk. Kısmet bugüneymiş. Beşiktaş taraftarının sevdiği ve istediği bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde bize çok büyük katkılar sağlayacak.

Caner'e futbolu burada bıraktıracağız

Caner'e siyah-beyaz çok yakıştı. Daha önceden istiyorduk. Hayırlı oldu bizim açımızdan. Taraftarlarımız da çok mutlu oldu. Bu sene kiralık geldi. İnşallah futbolu burada bıraktıracağız.

Atınç'a Beşiktaş'a geleceksin demiştim. Çok iyi bir Beşiktaşlı. Giderken üzüntüsünü hatırlıyorum.

Fabricio uzun zamandır uğraştığımız transferdi. Geçen sene maalesef sakatlık geçirdi. Beşiktaş'ın ilgi alanındaydı. Çok iyi bir karakter. Beşiktaş'a çok uydu. Ailemize hoşgeldin diyoruz.

Talisca'yı 2 yıl kiralık olarak aldık. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde büyük katkılar sağlayacak. Ondan beklentimiz Benfica'ya karşı iyi oynaması."

Caner: Böyle şeylere alışmamız lazım

Caner Erkin bir soru üzerine "Avrupa'da büyük takımlar birbirlerinden futbolcu alıyor. Böyle transferler Türkiye'de büyütülüyor. Böyle şeylere alışmamız lazım. Biz profesyonel futbolcularız. Türk milletinin buna alışması lazım. Beşiktaş taraftarı beni çok sahiplendi. Burada olmaktan çok mutluyum. Her şeyimi ortaya koyacağım" yanıtını verdi.

Gökhan İnler ise "Başka takımlarda kendimi gösterdim. Benim kalbimde Beşiktaş vardı. Onun için mutluyum. Başkana çok teşekkür ederim. Bu büyük kulüp için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Kaleci Fabricio "Mükemmel değilim. Günlük çalışmayla yeteneklerimi yukarı çekmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Aboubakar: Üzerimde olumsuz anlamda bir baskı yok

Kamerunlu golcü Aboubakar, "Öncelikle merhaba. Gol için bir rakam koymuyorum. Çünkü bu tenis değil. Bu takım sporu. Takımın hedefi önemli. Herhangi bir baskı hissetmiyorum. Başkanımız çok büyük gayret gösterdi. Artık bana büyük görev düşüyorum. Üzerimde olumsuz anlamda bir baskı yok" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 3
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi cok iyi arkadas caner besiktasa on numara gitti. Istanbul vodafone arenada yapicak cok isi var haklisin.
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence de bu sene futbolu bırakır caner.Onun daha önemli işleri var istanbulda.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Aboubakar'ı ,Ebu Bekir yapın zulümden bizi kurtarın
    Cevapla