Lucescu ile sürpriz görüşme! İkna edildi

Ukrayna basını, Beşiktaşlı yöneticilerin Dnipropetrovsk kentinde Mircea Lucescu ile bir kez daha görüştüğünü yazdı.

Lucescu ile sürpriz görüşme! İkna edildi
Lucescu ile sürpriz görüşme! İkna edildi
GİRİŞ 26.05.2015 14:56 GÜNCELLEME 26.05.2015 14:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Torku Konya yenilgisinin ardından Slaven Bilic’le anlaşarak 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesini fesh eden Beşiktaş Yönetimi, Hırvat hocanın yerine ilk hedef olarak belirlediği Mircea Lucescu’yu göreve getirmek için başlatılan çalışmalara hız verdi. 

BİR KEZ DAHA MASAYA OTURDULAR

Siyah-beyazlıların geçtiğimiz günlerde iki görüşme gerçekleştiren Lucescu ile önceki gün Ukrayna’da bir kez daha masaya oturduğu belirlendi. Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ile bir kulüp görevlisi, Rumen hoca ile Dnipropetrovsk kentinde bir araya geldi. 

YILLIK ÜCRET TATMİN ETTİ

Siyah-beyazlıların, Shakhtar Donetsk’in deplasmanda Dnipro ile oynadığı maç öncesinde takımın kamp yaptığı Grand Otel’in lobisinde Lucescu ile görüştükleri ileri sürüldü. Haberlerde, Erdal Torunoğulları ile Rumen teknik adam arasındaki zirvenin olumlu geçtiği ve tarafların masadan memnun bir şekilde kalktıkları savunuldu. Beşiktaş Yönetimi’nin, Mircea Lucescu’ya yıllık ücret konusunda tatminkar bir teklifte bulunduğu ve Lucescu'nun da kabul ettiği belirtildi.

TEK SORUN SHAKHTAR'DAN AYRILMA KARARSIZLIĞI

Beşiktaş’a gelmek için daha önce Şampiyonlar Ligi’ne katılım şartını ortaya koyan Rumen hocanın bu konuda ikna edildiği öğrenildi. Taraflar arasındaki tek sıkıntının ise Lucescu’nun 11 yıldır görev yaptığı Shakhtar Donetsk’ten, Ukrayna’daki kaotik ortamda ayrılma konusunda yaşadığı kararsızlık olduğu aktarıldı. 

FİKRET ORMAN DA GÖRÜŞECEK

Bu arada Erdal Torunoğulları’nın ardından Başkan Fikret Orman’ın da Mircea Lucescu ile önümüzdeki günlerde son bir görüşme gerçekleştireceği vurgulandı. Orman’ın yapılacak kritik toplantıda olumlu veya olumsuz Lucescu işine noktayı koyacağı ifade edildi.

YORUMLAR 11
  • tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    bir şenol güneş tutturmuş gidiyorlar.bugüne kadar ne yapmış şenol hoca.ne başarı kazanmış.kesinlikle beşiktaşın hocası olamaz olmamalı.başarı için kariyerli hocalar lazım.şenol hocayla olamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz.
    Cevapla
  • Adalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Abi ne yapın edin ALIN luçesku yu yeter artık şampiyonluk yaşamak istiyoruz
    Cevapla
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    siz kim , luceyi getirmek kim..ancak çalımbayı getirirsiniz başa..luceyi getirse getirse aziz yıldırım getirir takımı şampiyon yapmak için..
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyorum! Lucescu nedir yahu. Şenol Güneş'i getirin.
    Cevapla
  • uykucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Luce. Artik mac ve sampiyonluk satan serdar bilgili ve evrakta sahtecilikten sabikali yildirim demiroren yok. Fikret Baskan adam gibi adam. Durum kel, acele gel.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle