Demba Ba yabancı kontenjanına takıldı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Demba Ba'nın Trabzonspor karşısında yabancı kontenjanına takıldığı için yedek soyundurulduğunu açıkladı

Demba Ba yabancı kontenjanına takıldı!
Demba Ba yabancı kontenjanına takıldı!
GİRİŞ 03.05.2015 19:08 GÜNCELLEME 03.05.2015 19:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor maçının çok önemli olduğunu söyleyen Slaven Bilic, "Büyük bir maç olacak. İki büyük kulüp karşı karşıya geliyor. Karşımızda iyi bir takım ve bu takımın iyi bir teknik direktörü var. Bu sezon kendi sahalarında sadece bir maç kaybettiler. Bizim de bir planımız var. Hazır durumdayız. Beklentim burada iyi bir performans göstermek. Kalitemizi ortaya koyarsak eve mutlu döneriz" diye konuştu.

Takımın en golcü ismi Demba Ba'nın yedek soyunmasıyla ilgili olarak da Hırvat teknik adam, "Demba Ba, bizim en önemli skorerimiz. En golcü oyuncumuz. O olmadan bu sezon şimdiki bulunduğumuz pozisyona gelemezdik. Yedek olmasının nedeni yabancı sınırlaması. Sağ bekte oynayan bazı oyuncularımız cezalı ve onun için böyle bir tercih yaptık. Maç 90 dakika ve Mustafa da iyi bir form tuttu. Maçın akışı içinde Demba 'nın da iyi bir rol almasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • cuma 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bjk
    Cevapla