Beşiktaş'ı sevindiren ilk haber geldi!

Ronaldinho'nun menajeri Assis'le görüşmelerde bulunan Beşiktaş transferde artık sona yaklaştı.

Beşiktaş'ı sevindiren ilk haber geldi!
Beşiktaş'ı sevindiren ilk haber geldi!
GİRİŞ 09.01.2014 15:12 GÜNCELLEME 09.01.2014 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın teklifini aldıktan sonra diğer teklifleri değerlendirmek için Brezilya'ya giden Assis hem Atletico Mineiro hem de Gremio kulübü ile görüşmelerde bulundu.

Gremio istenilen rakamı karşılayamıyor

Brezilya basınına göre Ronaldinho'nun eski kulübü olan Gremio eski oyuncusu için Assis'e tekliflerini ilettiler. En fazla 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkabilen Gremio kulübü Beşiktaş'ın 6 milyon Euro'luk teklifinin çok altında bir teklif yaptı. Assis'in önerilen bu rakamı kabul edemeyeceklerini belirttiği ifade ediliyor. Brezilya basınında yer alan son dakika gelişmesine göre de Ronaldinho, Beşiktaş'ın teklifinin altında kalan bu rakamı kabul etmedi.

Zor durumdalar

Gremio'nun yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Ronaldinho'nun ödemelerini yapamayacağı şüphesi de Assis'i düşündüren bir başka sebep.

Atletico Mineiro'nun teklifi 4.5 milyon Euro

Brezilyalı yıldızın kulübü Atletico Mineiro sözleşmesi biten futbolcu için tekliflerini 4.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı ancak bu teklifte Beşiktaş'ın yaptığı teklifin çok altında. Assis'in teklif yapan kulüplere teşekkür ederek masadan kalktığı ve kararımızı en kısa sürede vereceğiz dediği aktarıldı.

YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    GELDİĞİMİZ NOKTAYA BAK... Adam 33'ü bitmiş 34'e basmış 6 milyon avrolar bu adam Allah aşkına bu saatten sonra ne fayda verecek verse ne olur çok çok 1 sene oynar ondan sonra gece alemlerine akar başımıza 2.Fernandes faciası olarak çıkar..sen o 6 milyon avroyu alt yapıya harca bak kısa vadede olmaz ama uzun vadede sana 1 tane arda klasında futbolcu getirir satarsın 25 milyon avroya kulüp kalkınır eee şimdi Ronaldinho'ya verdin 6 milyon avro satsan satamazsın atsan atamazsın ayrıca futbolcular arasında böyle astronomik rakam farkları sıkıntı doğurur başarı gelecekse de gelmez..ah bizim bu yöneticilerimiz yok mu paraları var ama hala ilkokul 1 mantığında kulüp yönetiyorlar..yazık çoook yazık olan bjk taraftarına oluyor olan ülkemden kaçan dövizlere oluyor yazık...
    Cevapla