Kaski yine finalde yıkıldı

Eurocup Kadın Final'inde temsilcimiz Kayseri Kaski, Dinamo Moskova'yı 74-70 mağlup etmesine karşın ilk maçta 5 sayı farkla mağlup olduğu için şampiyonluğu kaybetti.

Kaski yine finalde yıkıldı
Kaski yine finalde yıkıldı
GİRİŞ 15.03.2013 00:05 GÜNCELLEME 15.03.2013 00:05

FIBA Kadınlar Eurocup finalinin 2'nci maçında Kayseri Kaskispor, Dynamo Moskova'yı 74-70 yendi, ancak ilk maçı 5 sayı farkla kaybettiği için bu skor kupayı Kayseri'ye getirmeye yetmedi.

İlk maçı deplasmanda 66-61 kaybeden Kayseri Kaskispor, rövanş maçını 74-70 kazandı. Geçen sezon finalde bir başka Rus takımı Kursk'a yenilerek ikinci olan Kaskispor Kadın Basketbol Takımı, bu kez de bir başka Rus takımı Dynamo Moskova'yı kupayı verdi. Dynamo Moskova'nın kupasını FIBA Genel Sekreteri Kamil Novak verdi.

Karşılaşmayı FIBA Genel Sekreteri Kamil Novak ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral birlikte izledi.

Kaski, üst üste iki sene final oynama başarısının yanında FIBA Kadınlar Euro Cup tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.

KASKİ, Kadir Has Spor Salonu'nda topladığı 11 bin seyirci ile Avrupa Kupası Finali'nde rekor kırdı. Kayseri Kaski'nin Euro Cup Finali'nde Dinamo Moskova ile oynadığı final maçı öncesi Mart ayı olağan toplantısını Kayseri'de gerçekleştirdi. TBF Yönetim Kurulu, toplantı sonrası karşılaşmayı da birlikte izledi.